Νέα επιχείρηση…φίδι στην οδό Δωδώνης!

FIDI1 27ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Περιπέτεια για κατοίκους και πυροσβέστες από ένα φίδι… Και πάλι στο κέντρο των Ιωαννίνων, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σε μία επιχείρηση που διήρκησε δύο ώρες περίπου.

Το φίδι είχε ταξιδέψει με ένα αυτοκίνητο και αναζήτησε καταφύγιο σε ένα δεύτερο… Από κει οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πραγματικά υπομονή μέχρι τη στιγμή που το εντόπισαν και το απομάκρυναν…

FIDI3 27

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στην οδό Δωδώνης.

FIDI4 27Ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου είχε ξεκινήσει από το γήπεδο των Ιωαννίνων προκειμένου να έρθει στο γραφείο του, κοντά στην οδό Δωδώνης.

FIDI5 27Στάθμευσε το αυτοκίνητό του και πήγε στο γραφείο. Εκεί διαπίστωσε ότι είχε ξεχάσει κάποια έγγραφα που του ήταν απαραίτητα.

Επέστρεψε στο αυτοκίνητο για να τα πάρει και έκπληκτος είδε στη θέση του συνοδηγού να βρίσκεται το φίδι….

FIDI7 27Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του με απίστευτη ψυχραιμία.

Το φίδι βγήκε από το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το πεζοδρόμιο, στη ρίζα ενός δέντρου.

Από τους καταστηματάρχες της Δωδώνης κλήθηκε η Πυροσβεστική. Πριν καλά καλά ξεκινήσει η επιχείρηση για την απομάκρυνσή του, εκείνο πρόλαβε και κρύφτηκε σε άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα πιο πάνω.FIDI27

Το θειάφι που χρησιμοποιήθηκε για να το αναγκάσει να βγει δεν απέδωσε αποτελέσματα.

Ο ένας από τους πυροσβέστες, ήταν ο ίδιος που είχε απομακρύνει το φίδι και από το περίπτερο απέναντι από το Ρολόι, πριν μερικές μέρες, κατάφερε να το εντοπίσει, στο φτερό του οχήματος.

Με μία τσιμπίδα το ανέσυρε για να ακολουθήσει ένας αναστεναγμός ανακούφισης από όλους…

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ