Μ. Κλάπας: Σαφείς αιχμές για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

KLAPAS MΜε αφορμή την ανακοίνωση της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας, ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» Μιλτιάδης Κλάπας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση η επίθεση στην παράταξή μας. Επίθεση από τον απερχόμενο δήμαρχο, ο οποίος δεν απαντά σε όσα ευθέως τον ρωτήσαμε αλλά αρέσκεται σε μισές αλήθειες και ατελείωτα ψεύδη.

Μας προκαλεί όμως εντύπωση η επίθεση από τον επικεφαλής της Δημοτικής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας, ο οποίος υιοθετώντας τους ισχυρισμούς του κ. Μπαίλη, προχωρά σε ένα πρωτοφανές τσουβάλιασμα, το οποίο δεν συνάδει με τις αξίες της αριστεράς και της δημοκρατίας.

 

Η μακροχρόνια απουσία του από την Πρέβεζα και η ελλιπής γνώση της πραγματικότητας δεν μπορούν να αποτελέσουν επαρκείς δικαιολογίες.

Κι αυτό γιατί απόλυτη γνώση της πραγματικότητας για την Πρέβεζα έχουν στενοί του συνεργάτες, που υπηρέτησαν μαζί μας επί οκτώ χρόνια, στο Δήμο. Έχει και το κόμμα που τον στηρίζει, το οποίο μερικά χρόνια πριν δήλωνε περήφανο για όσα έχουν γίνει στην πόλη μας.

Μπορεί λοιπόν να απευθυνθεί σ’ αυτούς ο κ. Βασιλείου ώστε να έχει ολοκληρωμένη εικόνα.

Σχετικά με την ανάπλαση της Κυανής Ακτής, στη διάρκεια της δικής μας θητείας, επιλέχθηκε η μελέτη που έτυχε ευρείας αποδοχής και προτάθηκε ως η ιδανικότερη λύση από το τοπικό ΤΕΕ.

Μπορεί ο κ. Βασιλείου να απευθυνθεί σε στενό του συνεργάτη, που γνωρίζει πολύ καλά το θέμα, προκειμένου να αποκτήσει και γι’ αυτό πλήρη και σαφή εικόνα.

Η προεκλογική περίοδος μπορεί να χαρακτηρίζεται από υπερβολές. Αλλά δεν επιτρέπεται κανενός είδους ισοπέδωμα, με λογικές μάλιστα παλαιοκομματικές και ξεπερασμένες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ