Μ. Κλάπας: Είναι ώρα ν’ απαντήσετε κ. δήμαρχε…

KLAPAS MΑποδέκτης καθημερινών καταγγελιών γίνεται η παράταξη «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» για αυθαιρεσίες, παρατυπίες και επιλεκτικές εξυπηρετήσεις από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Παράλληλα στελέχη της παράταξης διαπιστώνουν ότι το τελευταίο διάστημα ο Δήμος έχει μετατραπεί σε φάμπρικα ρουσφετιών. Πρόκειται για μεθόδους που ανήκουν στο παρελθόν, όμως ο κ. Μπαίλης και οι συνεργάτες του, αποφάσισαν να τις χρησιμοποιήσουν σε μία απέλπιδα προσπάθεια να κρατηθούν στην εξουσία.

 

Τέτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα και οφείλουν να τα καταδικάσουν όλες οι παρατάξεις που παίρνουν μέρος στην προεκλογική εκστρατεία.

Με αφορμή τις καταγγελίες αυτές ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο απερχόμενος δήμαρχος και η παράταξή του έχουν επιλέξει την σιωπή απέναντι στα μείζονα προβλήματα και στα κρίσιμα ερωτήματα που συνοδεύουν πράξεις κι ενέργειές τους.

Πιστεύουν ότι σιωπώντας θα φτάσουν μέχρι τις εκλογές. Είναι γελασμένοι. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να απαντήσουν.

Μέχρι τώρα επιλέγουν να παρελθοντολογούν. Τώρα είναι υποχρεωμένοι να απολογηθούν για τα δικά τους πεπραγμένα.

Πριν από μερικές ημέρες θέσαμε ερωτήματα για τον τρόπο πληρωμής ορισμένων έργων. Ρωτήσαμε εάν πληρώνονται με πετρέλαιο έργα που αποτελούν προεκλογικά ρουσφέτια.

Απάντηση δεν πήραμε.

Ρωτάμε τη Δημοτική Αρχή και τον απερχόμενο δήμαρχο:

– Γίνονται έργα χωρίς να υπάρχει καμία μελέτη;

– Εκτελούνται έργα τα οποία δεν έχουν ανατεθεί με νόμιμες διαδικασίες;

– Πού και γιατί γίνεται εξόρυξη αδρανών υλικών;

– Με ποια άδεια και που χρησιμοποιούνται;

– Ποια από τα έργα που εκτελούνται σήμερα περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.

Από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να διατυπώνουμε καθημερινά και δημόσια τα ίδια ερωτήματα. Για κάθε ημέρα που θα καθυστερεί να απαντήσει ο απερχόμενος δήμαρχος, θα προσθέτουμε κι ένα καινούριο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ