Μ. Κασσής: Δεν κάνω τον κόκορα

kasisΜε μία γραπτή δήλωση τοποθετείται ο βουλευτής Ιωαννίνων Μιχάλης Κασσής, για όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σχετικά με το γάλα. Ο κ. Κασσής, λόγω των βουλευτικών υποχρεώσεων απουσίαζε από τη συνεδρίαση.

Στη γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα, υποστηρίζει ότι ο ίδιος πάλεψε για να υιοθετηθεί η πρόταση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με το γάλα.

 

Αναφέρει ότι δεν κάνει τον κόκορα και ότι όλες οι ενέργειές του γίνονται στο προσκήνιο.

Αναλυτικά η δήλωση έχει ως εξής:
Με αφορμή τη συζήτηση για το θέμα του Γάλακτος στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο Βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Κασσής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα πως στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και κατόπιν εορτής, έγινε συζήτηση για το θέμα του Γάλακτος και τις πρόσφατες ρυθμίσεις που ενέκρινε το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Καταρχήν επιστρέφω χαρακτηρισμούς που εκτοξεύτηκαν εναντίον μου από Περιφερειακούς Συμβούλους που έχουν μάθει να κρύβονται πίσω από το μόνιμο όχι σε όλα και ποτέ δεν έχουν να προτείνουν τίποτε ουσιαστικό, εφαρμόσιμο και αποτελεσματικό για τους πολίτες.

Προσωπικά διεκδίκησα και πέτυχα με τη συνεργασία και άλλων συναδέλφων, την ψήφιση της πρότασης για το Γάλα έτσι όπως αυτή είχε διαμορφωθεί από τον Υπουργό Γεωργίας και η οποία διασφάλιζε τα συμφέροντα των παραγωγών και των παραγωγικών μονάδων.

Εγώ μίλησα και διεκδίκησα πριν από την ψήφιση του Νομοσχεδίου και στο φως της ημέρας…

Δεν κάνω τον «κόκορα» κατόπιν εορτής και εκ του ασφαλούς και δεν λειτούργησα στο παρασκήνιο και με μυστικές διαβουλεύσεις ερήμην των ενδιαφερομένων.
Καταλαβαίνω ότι ενοχλούνται κάποιοι όταν επιτυγχάνουν προσπάθειες σαν αυτή που κάναμε για το γάλα , αλλά είναι υποχρεωμένοι να το υποστούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ