Μύλος με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου….

ARTA EPIMELHTIOΟ Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Χρήστος Παπάζογλου, άφησε για λίγο τη θέση του και την προάσπιση των συμφερόντων του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου και διεκδίκησε το αξίωμα του βουλευτή.

Το αποτέλεσμα δεν τον έφερε στα βουλευτικά έδρανα και μη έχοντας άλλη πολιτική διέξοδο επέστρεψε στη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου…

Οι κινήσεις αυτές όμως έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Δεν είναι μόνο η δυσαρέσκεια μεταξύ επαγγελματιών και επιχειρηματιών που καθημερινά διαπιστώνουν ότι το Επιμελητήριο έχει ξεφύγει από το ρόλο και τον σκοπό του…

Είναι η δυναμική και δημόσια τοποθέτηση της αντιπολίτευσης και του επικεφαλής της Δημήτρη Μαγκούτη, που υποστηρίζουν ότι ο κ. Παπάζογλου κακώς επανήλθε στη θέση του Προέδρου.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του νομικού τμήματος της Ν.Δ. εκτός της αναφοράς στις ίδιες αποφάσεις του Ν.Σ.Κ., αναφέρεται πως «κατά συνέπεια, είναι σαφές ότι οι δήμαρχοι, οι διοικητές ή πρόεδροι του ΔΣ νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου κλπ που παραιτούνται προκειμένου να είναι υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές δεν επανέρχονται στις θέσεις τους εάν αποτύχουν να εκλεγούν».

Η Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου οφείλει να συγκαλέσει άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να λάβει αποφάσεις και να αναδειχθεί νέος πρόεδρος…. Αυτό επισημαίνουν πολλοί και το σίγουρο είναι πως όσα συμβαίνουν δεν τιμούν την πλειοψηφία και δεν είναι προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ