Μόνο υποσχέσεις για τα νέα οδικά έργα

GEFYRA DESPOS 1

GEFYRA DESPOS 1Το νέο ΕΣΠΑ θα πρέπει να περιμένουν τα έργα οδικής σύνδεσης των Περιφερειακών Ενοτήτων Πρέβεζας και Θεσπρωτίας. Γιατί μπορεί η Περιφέρεια Ηπείρου να ολοκλήρωσε τις μελέτες πόροι όμως δεν υπάρχουν…

Καλώς εχόντων των πραγμάτων οδικές συνδέσεις ζωτικής σημασίας θα πρέπει να περιμένουν και ίσως υλοποιηθούν κατά τη νέα προγραμματική περίοδο η οποία, όπως είναι γνωστό, προβλέπει περιορισμένους πόρους για έργα υποδομών.

Τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου για την υλοποίηση νέων έργων, όπως είναι η επέκταση του οδικού άξονα από τη διακλάδωση της Πάργας μέχρι το Μεσοπόταμο και η κατασκευή κόμβου στη Λούτσα, τέθηκαν από τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη στον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων.

 

Και ο κ. Σιμόπουλος, ο οποίος ήρθε στην Ήπειρο για να κόψει κορδέλες, σε έργα που πλήρωσε η Περιφέρεια και κατ’ επέκταση οι Ηπειρώτες, τα άκουσε με ενδιαφέρον, όμως έδωσε μόνο υποσχέσεις.

«Υπάρχουν ώριμες μελέτες από την Περιφέρεια και θα εξετάσουμε τους τρόπους να χρηματοδοτηθούν τα έργα από το επόμενο χρηματοδοτικό πλαίσιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ