Μυστήριο με την εξαφάνιση του σπουδαστή… Ολοκληρώνει την έρευνα η Αστυνομία

BAG GIAKOYM

BAG GIAKOYMΣτα Γιάννινα εξακολουθεί να επικεντρώνεται η έρευνα της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του 20χρονου σπουδαστή από το Ρέθυμνο, που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

Η προανάκριση έχει εισέλθει στην τελική ευθεία και άμεσα αναμένεται να διαβιβαστεί ο ογκοδέστατος φάκελος στην Εισαγγελία.

Από το πλήθος των καταθέσεων που έχει συγκεντρώσει η Αστυνομία, δεν επιβεβαιώνεται πλήθος πληροφοριών που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα ο προβληματισμός στην αστυνομία είναι έντονος από τον καταιγισμό δήθεν πληροφοριών, αποκαλύψεων, ανατροπών κι άλλων κι εκτιμούν ότι τίποτα από όλα αυτά δεν βοηθά ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν απέδωσε σχεδόν κανένα στοιχείο που να μπορεί να φωτίσει την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το κλίμα στη Γαλακτοκομική Σχολή είναι ιδιαίτερα βαρύ. Σε αυτό συντελούν και τα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα που γίνονται και για τα οποία ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η ΕΔΕ που ξεκίνησε από χθες, με στόχο να διαπιστωθεί η ύπαρξη και το μέγεθος της ενδοσχολικής βίας, θύμα της οποίας, εκτιμάται ότι έπεσε ο νεαρός σπουδαστής.

Η έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι την Παρασκευή και αναμένεται πέραν από το προσωπικό να κληθούν να καταθέσουν και σπουδαστές.

Το πόρισμα πιθανόν να έχει ολοκληρωθεί ως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και αναμένεται να βάλει πολλά πράγματα στις σωστές διαστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ