Μπήκαν οι βάσεις για ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά

DHMOS SOYLIOY 13

DHMOS SOYLIOY 13Με γρήγορους ρυθμούς κινείται το πάγιο αίτημα της δημοτικής αρχής και των κατοίκων του Δήμου Σουλίου, για λειτουργία και στελέχωση τομέα ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά.

Την Πέμπτη ο Διευθυντής της 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ – Παράρτημα Ιωαννίνων κ. Παπαδιώτης Βασίλειος, επισκέφτηκε το Δημαρχείο Σουλίου, όπου και συναντήθηκε με τη Δήμαρχο κ. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στη συνάντηση – σύσκεψη, η Δήμαρχος τοποθετήθηκε και εξήγησε λεπτομερώς, για μία ακόμη φορά, την αναγκαιότητα λειτουργίας τομέα ΕΚΑΒ στην πόλη της Παραμυθιάς, μία δομή απαραίτητη στο Δήμο Σουλίου, που θα προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής, ανέφερε πως το ζήτημα αυτό έχει συζητηθεί και απασχολήσει τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες και στο παρελθόν. Τώρα διαφαίνεται πως είναι κατάλληλες οι συνθήκες, αφού το αίτημα για δημιουργία και στελέχωση τομέα ΕΚΑΒ στην Παραμυθιά αντιμετωπίζεται από όλους καταφατικά και οι εξελίξεις για το τελικό αποτέλεσμα αναμένονται θετικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ