Μπέγκας- Γκόντας…Ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων

AEKLOGES 14Ολομέτωπη επίθεση εξαπολύει η Ενότητα Πολιτών προς τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκο Γκόντα, με αφορμή τις εξαγγελίες στις οποίες προχώρησε το βράδυ της Κυριακής.

Η Ενότητα Πολιτών καυτηριάζει με έμφαση τις ανακοινώσεις για επενδύσεις fast track και υπογραμμίζει ότι η παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας αποτελεί την έκφραση του παλιού και του ξεπερασμένου, της λογικής που οδήγησε την Ελλάδα στο μνημόνιο.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

 

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκος Γκόντας αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις για το Δήμο.
Αμετανόητος θιασώτης του λαϊκισμού και των πολιτικών που οδήγησαν την Ελλάδα στο μνημόνιο και τα όρια της καταστροφής.

Φανατικός οπαδός του παλιού, του ξεπερασμένου και του καταδικασμένου.

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής και με περίσσευμα αλαζονείας, έρχεται να εξαγγείλει νέες μεγάλες επενδύσεις με ανταποδοτικά οφέλη, επενδύσεις με διαδικασίες fast track!

Ως γνήσιος εκφραστής ιδιωτικών επιχειρηματικών συμφερόντων. Ποιών άραγε;

Αποκαλύφθηκε ο κ. Γκόντας!

Και αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις.
Πανομοιότυπες με την κυβερνητική πολιτική. Πολιτική των αντιλαϊκών μέτρων, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, της εφαρμογής των μνημονιακών επιταγών.
Αυτή την τοπική αυτοδιοίκηση θέλει.

Τα Γιάννινα δεν έχουν άλλη δημόσια περιουσία να ξεπουλήσουν. Δεν χρειάζονται τις fast track επενδύσεις του κ. Γκόντα και των ομοϊδεατών του.

Τα δοκίμασαν και τα καταδίκασαν. Τα άφησαν στο παρελθόν εκεί όπου ανήκει και η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Στην ανακοίνωση της Ενότητας Πολιτών απάντησε η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία. Η παράταξη του Νίκου Γκόντα υπερασπίζεται την πρόταση των επενδύσεων, σημειώνοντας ότι μόνο έτσι μπορεί να επέλθει ανάπτυξη και εξαπολύει επίθεση, κυρίως προς τον Θωμά Μπέγκα. Στην ανακοίνωση αναφέρει:Ο πανικός της Ενότητας Πολιτών είναι προφανής. Φοβούμενοι ότι έχουν απωλέσει ακόμη και τη δεύτερη θέση, επιχειρούν να «βγουν» στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ από αριστερά. Ο κ. Μπέγκας έχει αντιληφθεί ότι συναγωνίζεται με την παράταξη του κ. Νάτση.

Η προσέλκυση επενδύσεων είναι ο μόνος τρόπος για την ανάπτυξη της πόλης και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Εκτός και αν ο κ. Μπέγκας έχει άλλο μαγικό τρόπο και τον αποκρύπτει.

Η ακατανόητη επίθεση τους στο ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ είναι δικό τους θέμα και δεν αφορά τους δημότες, που επιθυμούν μία Δημοτική Αρχή η οποία θα είναι κοντά στους πολίτες και θα επιλύει τα προβλήματά τους. Μία υποχρέωση για την οποία πολύ σωστά ο κ. Φίλιος είχε επισημάνει, ότι ο κ. Μπέγκας είναι ανεπαρκής.

ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΆΝΤΗΣΗ

Η Ενότητα Πολιτών, με νέα ανακοίνωσή της επανήλθε, για να εξαπολύσει και νέα επίθεση στο Νίκο Γκόντα, με αναφορές αυτή τη φορά στα πεπραγμένα του παρελθόντος. 

Στην ανακοίνωση αναφέρει:Το 2010 η παράταξη του κ. Γκόντα είχε αυτοχριστεί «Πρωταθλήτρια των έργων» με μηδέν απορρόφηση στο ΕΣΠΑ. Μηδέν.

Το 2014 φαντασιώνεται ότι είναι «πρωταθλήτρια» στον εκλογικό αγώνα κι αναζητά τον δεύτερο.

Η παλιά Δημοτική Αρχή του κ. Γκόντα έχει μείνει στη μνήμη των πολιτών για το fast track ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Για τα fast track δάνεια και χρέη.

Για τις fast track αυξήσεις στα δημοτικά τέλη.

Για τις fast track παράνομες συμβάσεις.

Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση.

Θα ξαναστείλουν την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία πίσω στο παρελθόν όπου ανήκει.

Και μάλιστα με διαδικασίες … fast track

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ