Μουσικό ατελιέ από το Αρσάκειο Σχολείο

ARSAKEIO KTIRIO

ARSAKEIO KTIRIOTo Αρσάκειο Δημοτικό Ιωαννίνων προσκαλεί μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου να συμμετάσχουν σε μουσικό ατελιέ που θα πραγματοποιηθεί από μουσικούς-φοιτητές και καθηγητές του Centre de Pormation de Musiciens Intervenants en Mileu Scolaire (CFMI) του Πανεπιστημίου του Poitiers της Γαλλίας, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00, στους χώρους των Αρσακείων Σχολείων.

Το μουσικό ατελιέ, που για την πόλη των Ιωαννίνων διεξάγεται στα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων, οργανώνεται από την Επιτροπή Λόγου και Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου.

Σε αυτό συμπράττουν 14 μουσικοί, με πολύ διαφορετικές καταγωγές, από τις Αντίλλες ως την Ελλάδα, από την Κολομβία ως τη Σενεγάλη, και φυσικά από διάφορες περιοχές της Γαλλίας. Με μουσικά όργανα και με τις φωνές τους παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία ήχων και μουσικών εκφράσεων, που ξεκινούν από παραδοσιακές μουσικές και φτάνουν μέχρι πιο σύγχρονες συνθέσεις,.

Για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία των Αρσακείων Σχολείων στο τηλέφωνο: 2651052055 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dhm-i@arsakeio.gr

Τα παιδιά θα συνοδεύονται από τους γονείς τους και η συμμετοχή τους είναι δωρεάν.

Στις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ