Μονολίθι: Ψάχνουν ακόμη τις νάρκες στην παραλία

monoliti narkes1

monoliti narkes1Δεσμευμένο και μάλιστα με σήμανση επικινδυνότητας παραμένει τμήμα της παραλίας στο Μονολίθι, καθώς ο χώρος θεωρείται ύποπτος για την ύπαρξη ναρκών από τη διάρκεια του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη διάρκεια του φετινού χειμώνα αποκαλύφθηκαν τουλάχιστον δύο φορές, νάρκες, με αποτέλεσμα την επέμβαση του στρατού για την εξουδετέρωση κι απομάκρυνσή του.

Το Μονολίθι είναι μία από τις ωραιότερες και πολυσύχναστες παραλίες της Πρέβεζας. Μάλιστα περιλαμβάνεται στην πρόταση και είναι υποψήφιο για Γαλάζια Σημαία.

Η εικόνα βέβαια της δεσμευμένης περιοχής δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

monoliti narkes2Το θέμα θα απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο της Πρέβεζας ύστερα από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος του Συνδυασμού «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» Διονύσης Καλλίνικος.

Ο κ. Καλλίνικος, στην αναφορά του προς το Δημοτικό Συμβούλιο κάνει λόγο για μια εικόνα που αποτελεί δυσφημιστική επιχειρηματολογία για την περιοχή, ενόψει της θερινής περιόδου, σημειώνοντας ότι το ζήτημα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα από την αρμόδια υπηρεσία του στρατού.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ