Μια ζεστή γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών

giorti astinomikon

giorti astinomikon

Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών και του πολιτικού προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

Στην εκδήλωση αυτή που διοργανώθηκε με μέριμνα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και την συνδρομή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων και της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μετά τις καθιερωμένες ευχές του προέδρου της Ένωσης προς τους παρευρισκομένους και τον χαιρετισμό που απηύθυναν ο Περιφερειακός Διευθυντής Αστυνομίας Ηπείρου Υποστράτηγος κ. ΚΑΡΑΙΤΣΗΣ Γεώργιος, ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος καθώς και ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Η κ. ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ Θεόδωρος, τα μικρά παιδιά διασκέδασαν χορεύοντας και τραγουδώντας.

H χαρά δε έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν στην αίθουσα εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης ο οποίος με τη βοήθεια των βοηθών του μοίρασε δώρα και χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους, ενώ μετά το πέρας της γιορτής συνέχισαν τη διασκέδαση με την περιήγησή τους στον παραμυθένιο χώρο της Αστερούπολης, με το χωριό του Άη Βασίλη, το καράβι των πειρατών, το νεραϊδόσπιτο με την άμαξα, το μανιταρένιο εργαστήρι, το Παγοδρόμιο, το Carousel, την ανοιχτή μουσική σκηνή και την χριστουγεννιάτικη αγορά.

Η Ένωση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, ιδιαίτερα δε την Διευθύντρια της Αστερούπολης κα. ΣΒΑΙΕΡ, την διεύθυνση και το προσωπικό του Factory of Sound Ioannina, τα SEP MARKETS ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ καθώς και τον Διευθυντή, τους καθηγητές και τους σπουδαστές των τμημάτων μαγειρικής, δημοσιογραφίας και στελεχών ασφαλείας του Δημοσίου Ι.Ε.Κ Ιωαννίνων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ