Μια ανοιχτή αγκαλιά στο Δήμο Πωγωνίου

AGKALIA POGONIΜε τον διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή», η Ομάδα της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», αποτελούμενη από 25 γιατρούς και νοσηλευτές όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων, θα προσφέρει όπως πάντα τις ιατρικές της υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους κατοίκους, στις Δημοτικές Ενότητες ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ–ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ–ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ.

Προτεραιότητα όπως πάντα έχουν τα παιδιά, από βρέφη έως και παιδιά του Γυμνασίου.

Εκτός των ιατρικών εξετάσεων, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σε θέματα πρόληψης. Συνεδρίες θα γίνουν από ειδικούς σε παιδιά και ενήλικες για θέματα ψυχικής υγείας.

 

Η «Ανοιχτή Αγκαλιά» στο Δελβινάκι θα παραδώσει το δεύτερο Χώρο Πολλαπλής Χρήσης, προκειμένου να απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά. Χορηγός είναι η Εταιρία COSMOTE και η οικογένεια Γ. Δημητριάδη που υποστηρίζει για δεύτερη φορά αυτό το εγχείρημα.

Η εκστρατεία στην Ήπειρο σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος των Εκστρατειών Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας σε παιδιά και ενήλικες ακριτικών περιοχών που πλήττονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό (ΕΣΠΑ).

Η πολύπλευρη αυτή Προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & του Υπουργείου Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ