Με όπλα και χειροβομβίδες στα ΕΛΤΑ… Σε εξέλιξη η επιχείρηση της Αστυνομία στην Ήπειρο

listia1

listia1Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, καθώς από το πρωί της Παρασκευής έχει σημάνει συναγερμός μετά τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Καναλακίου.

Στις εννέα το πρωί περίπου, τέσσερα άτομα σταμάτησαν έξω από το υποκατάστημα το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ανάμεσα σε κατοικίες.

listia2

Οι δύο περίμεναν έξω. Οι άλλοι δύο με όπλα αλλά και χειροβομβίδες, όπως μαρτυρούν οι υπάλληλοι, μπήκαν στα ΕΛΤΑ και απαίτησαν τα χρήματα.

Περίμεναν για δεκαπέντε λεπτά περίπου ωσότου ανοίξει το χρηματοκιβώτιο το οποίο λειτουργεί με χρονοκαθυστέρηση.

«Η ληστεία αυτή δεν συναντάται εύκολα. Μπήκαν με όπλα και χειροβομβίδες και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους. Διήρκησε δεκαπέντε λεπτά… Οι συνάδελφοι ακινητοποιήθηκαν. Αντέδρασαν ψύχραιμα. Εφήρμοσαν όσα λέει ο κανονισμός. Δεν αντιστάθηκαν» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Διευθυντής των ΕΛΤΑ Πρέβεζας Αιμίλιος Ντάκουλας.

Αφού πήραν τα χρήματα, ακόμη και το τελευταίο ευρώ που υπήρχε σε κέρμα, μπήκαν σε ένα βυσσινί αυτοκίνητο όπου περίμεναν οι συνεργοί τους και έφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το όχημα κινήθηκε προς την περιοχή της Θεσπρωτίας.

listia3Αμέσως στην αστυνομία της Ηπείρου σήμανε συναγερμός. Άλλωστε από το απόγευμα της Πέμπτης και μετά τη ληστεία στη Λάρισα, η οποία αποπνέει άρωμα τρομοκρατίας, τα μέτρα ήταν αυξημένα και οι έλεγχοι σχολαστικοί.

Στο εθνικό και το επαρχιακό οδικό δίκτυο έχουν στηθεί μπλόκα και ελέγχεται κάθε ύποπτη κίνηση.

Συνάμα η σήμανση πήρε αποτυπώματα και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμία βάσιμη πληροφορία σχετικά με τις κινήσεις των δραστών αλλά και την ταυτότητά τους.

listia4

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ