Με χορούς κι εδέσματα η υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου

LIMANI KROYAZEIRA

LIMANI KROYAZEIRAΜε χορούς και τραγούδια, με παραδοσιακούς μεζέδες και τοπικά προιόντα θα υποδεχθεί η Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας τους τουρίστες που καταφτάνουν για την τελευταία κρουαζιέρα του 2013.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας ετοιμάζεται ένα καθαρά φολκορικό σκηνικό το οποίο είναι σίγουρο ότι οι ξένοι θα το θυμούνται για πολύ.

Σκοπός της πρώτης φάσης του Πολυθεματικού Φεστιβάλ είναι η προώθηση και η προβολή του τομέα παραγωγής, μεταποίησης και εμπορευματοποίησης των τοπικών αγροτικών προϊόντων.

 

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (Κτίριο τερματικού σταθμού επιβατών) μεταξύ 10.00 π.μ. και 16.00 μ.μ.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν Έκθεση παρουσίασης τοπικών αγροτικών προϊόντων, μουσικο – χορευτικά δρώμενα και έκθεση τοπικής γαστρονομίας.

Το κρουαζιερόπλοιο Grand Holiday της εταιρείας Iberocruceros μεταφέρει 1500 επιβάτες και 700 μέλη πλήρωμα, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία στα πλαίσια της παραπάνω εκδήλωσης να έρθουν σε επαφή με την τοπική γαστρονομία αλλά και την πολιτιστική παράδοση της περιοχής μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ