Με τον Μιλτιάδη Κλάπα ο Κώστας Κατέρης

KLAPAS KATERHSΣτην αυτοδιοικητική κι ανεξάρτητη παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας και Ενότητας» εντάσσεται ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κατέρης. Δίνει τη μάχη των εκλογών του Μαΐου από την πρώτη γραμμή με στόχο την ακηδεμόνευτη και ισχυρή αυτοδιοίκηση και τον Δήμο που θα έχει στην πρώτη γραμμή τον πολίτη.

Ο επικεφαλής της παράταξης Μιλτιάδης Κλάπας και όλα τα στελέχη της καλωσορίζουν τον κ. Κατέρη σημειώνοντας ότι η συστράτευση δυνάμεων δίνει αέρα πρωτιάς στην παράταξη και μεγάλης νίκης.

 

«Ο Κώστας Κατέρης είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στην αυτοδιοίκηση. Το απέδειξε με τη στάση του μέχρι σήμερα. Το απέδειξε τρία χρόνια από τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πρέβεζας.

Είναι ιδιαίτερη χαρά που συνεργάζεται μαζί μας, που θα δουλέψουμε όλοι μαζί, με έναν στόχο: Τον ισχυρό Δήμο, την ισόρροπη ανάπτυξη, την ισότιμη αντιμετώπιση όλων των συνδημοτών μας. Δίνουμε τη μάχη δυνατά και βέβαιοι ότι θα την κερδίσουμε», σημείωσε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Μιλτιάδης Κλάπας.

Ο Κώστας Κατέρης από την πλευρά του, υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασιών και κοινού αγώνα για να αλλάξει σελίδα η Πρέβεζα. «Ο Μιλτιάδης Κλάπας, είναι από τους ανθρώπους που πιστεύουν στην αυτοδιοίκηση. Είναι από αυτούς που έχουν δουλέψει πολύ για την Πρέβεζα. Σήμερα καταθέτει μία ολοκληρωμένη πρόταση. Έχει εκπονήσει ένα πλήρες πρόγραμμα.

Είναι ένα πρόγραμμα βαθιά αυτοδιοικητικό. Πάνω σ’ αυτό συμφωνήσαμε και μ’ αυτό θα πορευτούμε. Η εποχή μας απαιτεί συνεργασίες, συμμαχίες και κοινή προσπάθεια. Αυτό κάνουμε. Για την Πρέβεζα, για το αύριο του Δήμου μας» τόνισε ο κ. Κατέρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ