Με τον δήμαρχο Ιωαννίνων οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

DHMARXEIO IO19

DHMARXEIO IO19Με τον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα συναντήθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Χρήστος Μαντάς, Γιάννης Στέφος, Μερόπη Τζούφη και Γιάννης Καραγιάννης.

Στην συνάντηση-εργασίας, που πραγματοποιήθηκε ως ανταπόκριση της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων σε πρωτοβουλία του Δημάρχου Ιωαννιτών, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη των Ιωαννίνων καθώς και ευρύτερα το λεκανοπέδιο και τον Νομό μας.

Συγκεκριμένα σαν πρωταρχικής σημασίας ζητήματα συζητήθηκαν η ολοκλήρωση των έργων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και η τοποθέτηση συστήματος αυτόματης προσγείωσης ,η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου, η αντιπλημμυρική προστασία του λεκανοπεδίου και οι αποζημιώσεις από τις πρόσφατες καταστροφές. Παράλληλα σημειώθηκε η εκκρεμότητα που παρατηρείται με το Ρυθμιστικό Σχέδιο της πόλης και την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για την λίμνη Παμβώτιδα , ως χρονίζοντα θέματα που πρέπει επειγόντως να επιλυθούν.

Όσον αφορά σε θέματα ελεύθερων χώρων και περιουσιακών στοιχείων του Δήμου Ιωαννιτών αναφέρθηκαν η απόδοση στο Δήμο του «Γιαννιώτικου Σαλονιού», οι Στρατιωτικές φυλακές, το πάρκο Λιθαρίτσια καθώς και η πλατεία Αμπελοκήπων.

Καταληκτικά συζητήθηκε η κοινή σύμπραξη σε θέματα κοινωνική πολιτικής και προστασίας των ανέργων και αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας και η συνεχής επαφή για την ρύθμιση και επίλυση των οξέων προβλημάτων που χρόνια ταλανίζουν τον τόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ