Με τον δήμαρχο Δωδώνης ο βουλευτής Γιάννης Στέφος

stefos ntakal

Το Δημαρχείο Δωδώνης επισκέφθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Χρήστο Ντακαλέτση και μέλη της δημοτικής αρχής.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα των αποζημιώσεων από τις θηριωδίες των γερμανικών στρατευμάτων στην περιοχή, ζήτημα για το οποίο ο δήμαρχος είχε ενημερώση και την διακομματική επιτροπή της Βουλής.

Στη συνέχεια διερευνήθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης από εθνικούς πόρους, και η προοπτική οικονομικής στήριξης υποδομών απαραίτητων για τη λειτουργία του Δήμου. Επισημάνθηκε πως ο Δήμος Δωδώνης είναι αρκετά μεγάλος χωροταξικά και οι ανάγκες του παραμένουν σημαντικές και πολλές.

Το ζήτημα της πιθανότητας αποζημιώσεων από τις αλλεπάληλες καταστροφές που προκλήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, τέθηκε για άλλη μια φορά από τον δήμαρχο Χρήστο Ντακαλέτση.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για την πορεία της κατασκευής της Ιονίας Οδού, και ο Γ. Στέφος πληροφορήθηκε από τον Δήμαρχο πως τα έργα προχωρούν ικανοποιητικά στο Δήμο Δωδώνης.

Ο Γ. Στέφος επισήμανε ως ιδιαίτερα θετική την ολοκλήρωση της παραχώρησης του στρατοπέδου στο Κρυφοβό, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο κομμάτι της Ιονίας Οδού.

Στο τέλος της συνάντησης ο Γ. Στέφος δήλωσε πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δήμου Δωδώνης, προσπαθώντας να βοηθήσει στην προώθηση και επίλυση σημαντικών προβλημάτων της περιοχής.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ