Με ταχείς ρυθμούς τα μεγάλα έργα της Άρτας

ERGA KARAISKAKH

ERGA KARAISKAKHΕπίσκεψη σε μεγάλα βασικά έργα υποδομής που υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και ειδικότερα στην περιοχή του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Περικλή Μίγδο και τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Άρτας Α. Μπακόλα.

Ο κ. Ψαθάς επιθεώρησε την πρόοδο του έργου κατασκευής της γέφυρας προ Πέρα Καλεντίνης το οποίο κατασκευάζει η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 1.080.000 €, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον ανάδοχο του έργου σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης.

Ενημερώθηκε για την πορεία κατασκευής του χώρου αποθήκευσης του αλατιού, ενόψει της χειμερινής περιόδου. που κατασκευάζεται στην Ε.Ο. Άρτας – Καρδίτσας, κοντά στην Άνω Καλεντίνη, που θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη και άμεση διάθεση του αλατιού όταν χρειαστεί.

Στη συνέχεια ο κ. Ψαθάς ενημερώθηκε από τον ανάδοχο του έργου «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση επαρχιακής οδού Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη» για την πορεία εξέλιξης του έργου που εκτελείται από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας με προϋπολογισμό 3.700.000 € και είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΠΙΝΔΟΣ», με φορέα υλοποίησης την ίδια.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας, επιθεώρησε το έργο κατασκευής της επαρχιακής οδού Μηλιανά – Μεσόπυργος, που έχει προϋπολογισμό 4.400.000 €, έργο που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Ηπείρου με φορέα υλοποίησης το Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ