Με πολιτική ομιλία η πίτα της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων

node p1

node p1

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.. Παρόντες οι βουλευτές Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Άρτας, Κώστας Τασούλας, Βασίλης Γιόγιακας και Γιώργος Στύλιος, στελέχη της αυτοδιοίκησης και του κόμματος αλλά και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Αυγενάκης άσκησε σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το «πρώτη φορά αριστερά ξεθώριασε πολύ γρήγορα» ενώ αναφέρθηκε στα μεγάλα και φλέγοντα θέματα που κυριαρχούν στην επικαιρότητα.

node p2

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε ότι η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ανοίγει μια νέα σελίδα και μπορεί να φέρει την ελπίδα για διέξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο κ. Αυγενάκης κάλεσε όλους να βρίσκονται σε ετοιμότητα, με στόχο να γίνει η Νέα Δημοκρατία η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη και να δώσει λύσεις ουσιαστικές στα καυτά προβλήματα του τόπου.

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται ήδη σε προσυνεδριακή τροχιά.. Εντός του Μαρτίου αναμένεται να διεξαχθούν οι εκλογές για νέες νομαρχιακές επιτροπές και την ανάδειξη προέδρων, θέσεις για τις οποίες εκδηλώνεται, σε τοπικό επίπεδο, υψηλό ενδιαφέρον.

node p3

node p4

node p5

node p6

node p7

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ