Με Ξεκαλάκη η Περιφερειακή σύσκεψη του ΠΑΣΟΚ

pasok ksek

pasok ksek

Σε ανοιχτή περιφερειακή σύσκεψη της Ηπείρου, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας, ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης.

Αφορμή για την ομιλία ήταν η οργάνωση και η πορεία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προς την πολιτική και προγραμματική συνδιάσκεψή της.

Ο κ. Ξεκαλάκης τόνισε ότι η ανασυγκρότηση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου αποτελεί την μεγάλη πρόκληση της εποχής.

Κατά την επίσκεψή του στα Γιάννινα, πραγματοποίησε σειρά επαφών με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής στο πλαίσιο των πολιτικών και οργανωτικών διαδικασιών για την συγκρότηση των περιφερειακών οργάνων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Ξεκαλάκης συναντήθηκε το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η αυτοδιοίκηση ως μοχλός στήριξης μέσω των κοινωνικών της δομών, οι αλλαγές που φαίνεται να προωθούνται στον Καλλικράτη αλλά και τα ζητήματα της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων του προοδευτικού χώρου.

Οι δημόσιες δομές υγείας και τα προβλήματά τους με κυρίαρχα την χρηματοδότηση και την έλλειψη προσωπικού τέθηκαν επί τάπητος στην συνάντηση που είχε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Φώτη Βάββα, ο οποίος του έκανε μια σύντομη παρουσίαση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ