Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Μπιζάνιος Δρόμος

atilitis mpizanios

atilitis mpizanios

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά με συμμετοχές ρεκόρ, πραγματοποιήθηκε ο Μπιζάνιος Δρόμος, ένας δρόμος μνήμης και τιμής σε εκείνους που αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

Το πρωί δυναμικό παρόν έδωσαν οι μαθητές της πόλης των Ιωαννίνων καθώς εκατοντάδες ξεχύθηκαν στους δρόμους μετέχοντας στη διαδρομή των χιλίων μέτρων.

Αποκορύφωμα της διοργάνωσης ήταν η μεγάλη διαδρομή, των 11,5 χιλιομέτρων.

Οι αθλητές ξεκίνησαν από το Ηρώο Μπιζανομάχων στο Μπιζάνι, υπό καταρρακτώδη βροχή και τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων, πάλι υπό βροχή.

Δεκάδες ήταν αυτοί που τους χειροκρότησαν και τους συνεχάρησαν για την προσπάθεια που έκαναν.

Άριστη η διοργάνωση και καθοριστική για μία ακόμη φορά η συμβολή δεκάδων εθελοντών που συνέβαλαν για την επιτυχία της.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον Μπιζάνιο Δρόμο και την προσπάθεια των αθλητών μπορείτε να δείτε εδώ

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Στους άνδρες, την πρώτη θέση κέρδισε ο Άρης Τσίπης της ΑΓΕ Ζακύνθου, ακολουθούμενος από τον Γιώργο Πέτση του ίδιου σωματείου και τον Βασίλη Τσώλη του ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Στις γυναίκες, πρώτη έκοψε το νήμα η Σόνια Τσεκίνη – Μπουδούρη από την Καστοριά, δεύτερη τερμάτισε η Μυρτώ Ανδρούτσου και τρίτη η Άρτεμις Ντούσκου του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων.

Στον αγώνα των 2.000 μ. για μαθητές Γυμνασίων, στα αγόρια πρώτος ήταν ο Νέστορας Κολιός του ΑΓΣΙ, δεύτερος ο Λεωνίδας Γούνης του ΝΟΙ και τρίτος ο Βασίλης Αγγέλης του ΝΟΙ. Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Νεφέλη Ζιώγα, δεύτερη η Νικολέττα Μάκου και τρίτη η Κωνσταντίνα Αλεξίου, όλες αθλήτριες του ΑΓΣΙ.

Στη διαδρομή των 3.000 μ. για μαθητές Λυκείου, στα αγόρια πρώτος έκοψε το νήμα ο Γιώργος Γραμμενιάτης του ΝΟΙ, δεύτερος ο Ευάγγελος Ντακούμης επίσης του ΝΟΙ και τρίτος ο Αποστόλης Κατραχούρας του ΑΓΣΙ.

Στα κορίτσια πρώτη ήταν η Αφροδίτη Σιόλου του ΝΟΙ, δεύτερη η Παρασκευή Παίδαρου με τη φανέλα της ΕΚΑ Δωδώνη και τρίτη η Ευαγγελία Μπουμπογιάννη του ΝΟΙ.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ