Με ιδιώτη αθλητικός πυρήνας στα Καρδαμίτσια

GKOLAS MANTALOBASΜετά τη σχετική απόφαση που είχε ληφθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με σκοπό την κατάθεση επιχειρηματικών σχεδίων για την αξιοποίηση έκτασης 25 στρεμμάτων στα Καρδαμίτσια.

Η πρόσκληση δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα κι στόχος είναι η δημιουργία ενός αθλητικού πυρήνα σε μία έκταση που σήμερα παραμένει παντελώς αναξιοποίητη.

 

«Βασικός όρος είναι να μην χαθεί ο κοινωφελής χαρακτήρας της συγκεκριμένης έκτασης. Έτσι υπάρχει όρος ώστε τα έξι στρέμματα περίπου, αφού διαμορφωθούν να αποδοθούν στους πολίτες», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας.

«Και η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής. Στο προσεχές διάστημα άλλωστε θα δρομολογηθούν κι άλλα έργα στα Καρδαμίτσια που θα βελτιώνουν το αστικό περιβάλλον.

Ο χώρος στον οποίο αφορά η πρόσκληση σήμερα είναι ανενεργός και μη προσβάσιμος.

Όταν κατατεθούν οι προτάσεις θα έρθουν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα τεθούν υπόψιν του τοπικού συμβουλίου και θα προχωρήσει η δεύτερη φάση του διαγωνισμού με την υποβολή δεσμευτικών προτάσεων», τόνισε ο κ. Μανταλόβας.

Βασικός άξονας της Δημοτικής Αρχής είναι στη συγκεκριμένη δημοτική έκταση να δημιουργηθεί ένας αθλητικός πυρήνας με γήπεδα, αθλοπαιδιές και άλλες παρεμφερείς δραστηριότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ