Με επιτυχία οι ανοιχτές πόρτες από την ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ

ZOINOS GIORTHΓια μια ακόμη χρονιά η ΖΟΙΝΟΣ ΑΕ οργάνωσε την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου της στην Ζίτσα την γιορτή με τίτλο «Ανοιχτές πόρτες».

Στη φετινή εκδήλωση παρέθεσαν τα έργα τους ομάδα χαρακτών. Ένα από αυτά τα έργα που βραβεύτηκε θα γίνει ετικέτα σε συλλεκτικό κρασί σε φιάλη Magnum, που θα κυκλοφορήσει με την υπογραφή του χαράκτη σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.

 

«… Αν θέλουμε κάτι να το ξεχωρίσουμε για την αξία του, το χαρακτηρίζουμε ως διαμάντι. Στα διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας, που άντεξαν στην ύφεση κλείνοντας με θετικά αποτελέσματα, είναι και η εταιρεία μας…», τόνισε ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Κατσανάκης και πρόσθεσε:

ZOINOS GIORTH1«… Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε σήμερα ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης αναγνώρισε την εταιρεία μας σαν ένα διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας και βράβευσε σε εκδήλωση την προηγούμενη εβδομάδα την Zoinos Α.Ε. δίνοντας τον τίτλο Diamonds of the Greek economics 2014.

Η εταιρεία μας έχει προσανατολισμό εξωστρέφειας. Στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διακρινόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο. Και οι διακρίσεις είναι πολλές. Χωρίς να απαξιώνουμε τις Ελληνικές διακρίσεις η σημαντικότερη για εμάς έγινε το 2013, με το Ηπειρωτικό τσίπουρο Zoinos Α.Ε. καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στα αποστάγματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Συνεχίζουμε φέτος με το βραβείο Decanter World Wine Awards 2014 για το κρασί clasico debina 2013 .

Η άφιξη της Ντεμπίνας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο νούμερο ένα στον κόσμο κριτικός οίνου Robert Parket βαθμολόγησε το κρασί Ζ WHITE Ντεμπίνα με 87 βαθμούς με άριστα το 100, στέλνοντάς το στην κορυφή των κρασιών που μπορούν να μπουν στα καλύτερα gourmet εστιατόρια των ΗΠΑ. Όλα αυτά αγαπητοί φίλοι, μας γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έστω και μόνοι μας τη Ζώνη της Ζίτσας στα δύσκολα αυτά χρόνια της ύφεσης…».
Τιμήθηκαν:
Ο επί 17 χρόνια αντιπρόσωπος στην Αττική και στυλοβάτης της προώθησης των προϊόντων της εταιρείας Κώστας Μπάκος.
Χαράλαμπος Κωστούλας ως ο μακροβιότερος συνεργάτης μας από την ίδρυση του οινοποιείου μέχρι και την αποχώρηση του από τον εμπορικό κόσμο το 2007.

Κώστας Μαλάμος. Ήταν γνωστός σε όλους στον εικαστικό χώρο. Εμείς τον ευχαριστούμε και τον τιμούμε γιατί φιλοτέχνησε το εμπορικό σήμα της Ζοίνος.

Βασίλης Βαϊμάκης. Ο επί πολλά χρόνια οινολόγος του οινοποιείου με πολλαπλή συνεισφορά στην ανάπτυξη της αλλά και της ζώνης.

Επίσης τα στελέχη της εταιρίας Βασίλης Μήτσιος οικονομικός Δ/ντης, Ελένη Σίντου οινολόγος και Κώστας Τζιάλλας τεχνικός παραγωγής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, παραγωγοί , επαγγελματίες του χώρου του κρασιού και πολλοί φίλοι του κρασιού από πολλές περιοχές της Β. Ελλάδος και της Θεσσαλίας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ