Με επιτυχία και φέτος οι Ορεινοί Αγώνες Λύγγου

agones ligou

agones ligou

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο Δ.Δ. Λύγγου του Δήμου Ζίτσας, οι Ορεινοί Αγώνες. Συμμετείχαν συνολικά 119 αθλητές(79 δρομείς και 40 ποδηλάτες), από την Ήπειρο και γειτονικούς νομούς, στα αγωνίσματα του ορεινού τρεξίματος, της ορεινής ποδηλασίας και του – ιδιαίτερα δύσκολου – «μικτού αγωνίσματος».

Οι προσπάθειες των αθλητών υποστηρίχθηκαν από μεγάλο αριθμό φίλων και συνοδών τους, αλλά και από πολλούς φίλαθλους επισκέπτες.

Η διαδρομή ορεινής πεζοπορίας και ποδηλασίας «Λ 3», με τον πρωτοεμφανιζόμενο στίβο εμποδίων, τα δύσκολα τεχνικά, κατηφορικά και ανηφορικά μονοπάτια, αλλά και τα όμορφα τοπία, γέμισε με τα ζωηρά χρώματα των αθλητών και των ποδηλάτων βουνού. Η θετική ενέργεια των αγωνιζόμενων ανδρών, γυναικών και παιδιών – παρά την κόπωσή τους – δημιούργησε μια ιδιαίτερα όμορφη και ζωογόνο ατμόσφαιρα, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους θεατές.

Οι λίγοι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού, αλλά και εκείνοι της ευρύτερης περιοχής, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι με τον κόσμο που γέμισε τον τόπο τους, για μία ακόμη φορά, στους « 4ους Ορεινούς Αγώνες Λύγγου»!

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Λύγγου «Η Αγία Τριάδα», εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους αθλητές και τους θεατές των αγώνων, τον Δήμο Ζίτσας(Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Στέφανο), τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Λύγγου, τον Αθλητικό Ποδηλατικό Σύλλογο Πτολεμαΐδας «Άσσο», τον Σύλλογο Δρομέων Ιωαννίνων, τους χορηγούς, την ΕΛ.ΑΣ., το Δασαρχείο Ιωαννίνων, την 5η Κυνηγετική Ομοσπονδία και τη Θηροφυλακή(Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα κ. Τσάμη Κωνσταντίνο), το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιωαννίνων, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ιωαννίνων και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιωαννίνων. Επίσης, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, για την πολύτιμη βοήθειά τους, προς τους εθελοντές: ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΑΛΕΞΗ, ΚΥΡΟΥΣΗ ΧΑΡΑ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΥΛΑ,ΖΗΚΟ ΓΙΑΝΝΗ,ΧΑΪΔΟ ΘΑΝΑΣΗ, ΑΥΓΕΡΗ ΑΛΕΞΗ, ΖΑΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ,ΡΙΖΟΥ ΑΛΕΚΑ,ΜΑΝΩΛΗ ΚΩΣΤΑ,ΓΟΥΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και ΚΟΥΚΕΣΗ ΟΔΥΣΣΕΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

Ο τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων Βαγγέλης Παπαιωάννου, εκ μέρους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λύγγου εκφράζει τις ευχαριστίες για την υποστήριξή τους, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Τσιάκα Μιχάλη, στην Αντιπρόεδρο Μπριασούλη Αλέκα και στον Ταμία Νούτσο Κωνσταντίνο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ