Με αντιδράσεις ο διαγωνισμός για τη μίσθωση της Όασης

oasis15

oasis15Με αντιδράσεις και σοβαρές ενστάσεις συνοδεύεται ο διαγωνισμός για τη μίσθωση της Όασης, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι εργασίες αναστήλωσης του κτιρίου, έχουν εισέλθει στην τελική φάση, όπως και η προμήθεια του εξοπλισμού η οποία θα γίνει από το Δήμο.

Ο Δήμος, μέσω της ΔΗΑΝΕΤΑΙ, επιδιώκει μηνιαίο μίσθωμα της τάξης των επτά χιλιάδων ευρώ, ενώ διατηρεί για τον εαυτό της το δικαίωμα της παρέμβασης στην τιμολογιακή πολιτική του καταστήματος!

Ο πλειοδότης- μισθωτής, θα πρέπει να αποδέχεται και να συναινεί με την παρέμβαση της διοίκησης της ΔΗΑΝΕΤΑΙ στην τιμολογιακή του πολιτική και μάλιστα σε μία σειρά από είδη που ορίζονται στην προκήρυξη.

Συγκεκριμένα σε: νερό, καφές, σάντουιτς/τοστ, αναψυκτικά, ούζο/τσίπουρο και ελαφρά αλκοολούχα ποτά (ιδίως μπύρα).

Η διαδικασία μίσθωσης ωστόσο προκαλεί αντιδράσεις καθώς αρκετοί είναι οι πολίτες που υπερασπίζονται το δημόσιο χαρακτήρα της Όασης.

Οι «Πολίτες για την Όαση» πραγματοποιούν σήμερα στις επτά και μισή το βράδυ ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας, ενώ έχουν προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας στις 17 Απριλίου στις εννέα το πρωί στις εγκαταστάσεις της ΔΗΑΝΕΤΑΙ στο ΚΕΚΩΠ όπου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ