Με έξι μετάλλια στο Πανελλήνιο ο Ποσειδώνας

POSEIDON 13Το επιστέγασμα μιας επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς για τον ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ήρθε από την αγωνιστική ομάδα του ομίλου με τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών που έγινε στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι στις 22-27/07/2013.

Οι 13 κολυμβητές και κολυμβήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μία ακόμη φορά και με έξι μετάλλια (2 χρυσά, 1 ασημένιο και 3 χάλκινα) και συμμετοχές σε τελικούς κατέταξαν την ομάδα 17η σε σύνολο 100 ομάδων με 68 βαθμούς στην γενική βαθμολογία κατηγοριών.

Η εφετινή μεγάλη επιτυχία του Ομίλου είναι η κορύφωση της συνεχούς ανοδικής πορείας των τελευταίων ετών και έρχεται σαν επιστέγασμα των συντονισμένων προσπαθειών των αθλητών και αθλητριών μας, των προπονητών, του Δ.Σ. του Ομίλου και των γονέων.

Η παρουσία της ομάδας μας ήταν εντυπωσιακή και τα αποτελέσματα ανεβάζουν την Γιαννιώτικη κολύμβηση πιο ψηλά και το σημαντικότερο είναι ότι τα αποτελέσματα αυτά επιτεύχθηκαν με σκληρή προπόνηση, καθαρό αθλητικό πνεύμα, και παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει το άθλημα της κολύμβησης στην πόλη μας.

Ιδιαίτερα πρέπει να τονιστεί η προσπάθεια του προπονητή της ομάδας μας Πέτρου Παππά ο οποίος κατάφερε να ανεβάσει το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και με την συμβολή του αθλητικού ψυχολόγου Γιάννη Ζαρώτη το αποτέλεσμα είναι ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ να θεωρείται μια από τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες πανελληνίως.

Συγκεκριμένα, μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές:
Σιατερλή Βανέσα: 2 χρυσά στα 200μ και 400μ μικτή ατομική και 4η θέση στα 200μ πρόσθιο στην κατηγορία των Κορασίδων(16 ετών).
Στεργιοπούλου Ξενία: 2 χάλκινα μετάλλια στα 200μ πεταλούδα και 400μ μικτή ατομική στην κατηγορία Παγκορασίδων Α (14 ετών).
Χαρίσης Ιωάννης: 1 ασημένιο μετάλλιο στα 100μ ύπτιο, 4ος στα 200μ ύπτιο, 7ος στα 200μ πεταλούδα στην κατηγορία Παμπαίδων Β (13 ετών),
Η ομάδα της σκυταλοδρομίας Παγκορασίδων Α’ αποτελούμενη από τις αθλητριες: Γιαννάκου Βασιλικη, Στεργιοπούλου Ξενία, Καρύδη Ιωάννα, Λώλα Αθανασία 1 χάλκινο μετάλλιο στα 4 Χ 200μ ελεύθερο.
Συμμετοχή σε τελικό είχε ο Ηλίας Σοκόλης, ο οποίος κατετάγη 8ος στα 200μ ύπτιο Εφήβων.
Η ομάδα της σκυταλοδρομίας Παγκορασίδων Α’ αποτελούμενη από τις αθλήτριες: Γιαννάκου Βασιλική, Στεργιοπούλου Ξενία, Καρύδη Ιωάννα, Λώλα Αθανασία την 7η θέση στα 4Χ100 ελεύθερο και την 8η θέση στα 4Χ100 μικτή ομαδική.

Επίσης με όρια συμμετείχαν οι αθλητές Στεργιόπουλος Γεράσιμος, Κατσουλίδη Κωνσταντίνα, Δήμου Στέφανος, Λώλα Αθανασία, Γιαννάκου Βασιλική, Κουτσός Μιχάλης, Χριστοδούλου Βησσαρίων, Ντάγκας Δημήτριος και Καρύδη Ιωάννα.
«Ευχόμαστε ανάλογη πορεία και στην συνέχεια για τους αθλητές και τον προπονητή μας, και στήριξη από τους αρμοδίους φορείς στον Όμιλο μας, η οποία μας είναι αναγκαία για να συνεχίσουμε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ