Μετωπική κτηνοτρόφων με τη… νέα Δωδώνη…

DODONI7Ο διάλογος μέσω διερμηνέα αποδείχθηκε πολύ δύσκολος…. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Χρήστου Βαγγέλη μετά την εσπευσμένη συνάντηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης με τη Διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη.

Την πρόσκληση απηύθυνε η διοίκηση της Δωδώνης με στόχο να διασκεδάσει τις δυσμενείς εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν μετά την απόφαση να μην δοθεί καμία αύξηση στην τιμή του γάλακτος και να καταργηθεί το πριμ.

Η συνάντηση έγινε και ουσιαστικά κατέληξε σε μετωπική σύγκρουση των κτηνοτρόφων με τους νέους ιδιοκτήτες.

Οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων μετέφεραν την έντονη δυσαρέσκειά τους τόσο για την καθήλωση των τιμών όσο και για το κόψιμο του πριμ που αφορά στην προηγούμενη χρονιά, πριν δηλαδή την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

 

Η συνάντηση δεν είχε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα και ο διάλογος χάθηκε κάπου μεταξύ των μεταφραστών που παρίσταντο μεταξύ Ελλήνων, Ρώσων και Ιρλανδών…

Το κλίμα μεταξύ των κτηνοτρόφων είναι εξαιρετικά βαρύ και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση με τις Ενώσεις ώστε να εξεταστούν τα επόμενα βήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ