Μετά τις φυτείες στα σύνορα κι ένα φυτώριο στην Πάργα!

fitorio

fitorio

Όλο και περισσότερα γίνονται τα «χτυπήματα» της τοπικής αστυνομίας στη μάχη κατά των ναρκωτικών. Μετά τις φυτείες που έχουν εντοπιστεί το τελευταίο διάστημα, σειρά είχε αυτή την φορά ένα φυτώριο..

Κι όχι σε παραμεθόρια περιοχή αλλά κοντά στην Πάργα.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, εντοπίστηκε σε δύσβατο και δασώδες σημείο στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας Πρέβεζας, φυτώριο κάνναβης αποτελούμενο από 381 δενδρύλλια, σε πρώιμη ανάπτυξη.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε στην παραπάνω περιοχή φυτώριο κάνναβης, αποτελούμενο από (381) δενδρύλλια, σε πρώιμη ανάπτυξη (ύψους από 10 έως 30 εκατοστά) και έτοιμα προς μεταφύτευση σε φυσικό περιβάλλον, τα οποία σήμερα (11-08-2016) το πρωί κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεωργικά εργαλεία και αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν το φυτώριο.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ