Μετά τα διόδια, πρόταση για σύσκεψη!

DHMARXOS TM

DHMARXOS TMΟ Υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης κατάφερε να αιφνιδιάσει όλους τους φορείς της Ηπείρου με τα διόδια στο Δροσοχώρι.

Γίνεται σαφές ότι όχι μόνο δεν είχαν πληροφορηθεί το παραμικρό για τη δημοσίευση της απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, αλλά το πιθανότερο είναι ότι το πληροφορήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης!!!

Και οι αντιδράσεις έρχονται κατόπιν εορτής…

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, με γραπτή δήλωση που έδωσε το μεσημέρι της Πέμπρης στη δημοσιότητα, κάνει γνωστή την πρόθεσή του, να συνεργαστεί με τον Περιφερειάρχη κι από κοινού να προγραμματίσουν σύντομα μία σύσκεψη για το θέμα!

Στη δήλωσή του, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

Δεν έχει νόημα, λοιπόν, απλά να τα επαναλαμβάνουμε, δεν έχει νόημα να κάνουμε επικοινωνιακή διαχείριση των γεγονότων, γιατί τίθεται πλέον εν αμφιβόλω και η δική μας αξιοπιστία.

Αυτό που απομένει και μπορεί να έχει αξία και αποτέλεσμα, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, είναι να συναντηθούμε άμεσα όλοι μαζί οι φορείς της περιοχής και να συναποφασίσουμε τις ενέργειες μας.

Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είτε είχαμε αρνητικές εξελίξεις είτε στασιμότητα σε φλέγοντα για την περιοχή μας θέματα (π.χ. Ρυθμιστικό, ΤΑΙΠΕΔ, αεροδρόμιο) τότε ένας τέτοιος συντονισμός καθίσταται αναγκαίος.

Σε αυτή την κατεύθυνση, πρόθεση μου είναι, σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Ηπείρου να οριστικοποιήσουμε σύντομα μία ευρεία σύσκεψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ