Μετά από τρία χρόνια… ασχολήθηκαν με την Κυανή Ακτή

FOINIKES KYANH AKTH

FOINIKES KYANH AKTHΜετά από τρία και πλέον χρόνια η Δημοτική Αρχή της Πρέβεζας αποφάσισε να ασχοληθεί με το έργο ανάπλασης της Κυανής Ακτής. Και το κάνει κάτω από το κύμα αντιδράσεων που ξέσπασαν με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Αντιδράσεις που από μόνες τους δημιουργούν ερωτήματα….

Αλήθεια, όταν φυτεύονταν οι φοίνικες, που δεν προβλέπονταν στην αρχική μελέτη, αλλά προέκυψαν μετά από τροποποιήσεις, γιατί τόσο ο Δήμος όσο και οι υπόλοιποι φορείς δεν είπαν το παραμικρό;

Ωσάν να διοικούσε κάποιος άλλο το Δήμο επί τρία χρόνια, όταν δημοπρατούνταν και κατασκευάζονταν το έργο, ο Δήμαρχος Πρέβεζας έρχεται τώρα για να ζητήσει τη διακοπή του!

 

Εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων καθώς και πολίτες βρέθηκαν εχθές στη συνεδρίαση και εξέφρασαν τις γνωστές ενστάσεις τους σχετικά με το έργο το οποίο, σύμφωνα με τους ίδιους, έτσι όπως εκτελείται θα υποβαθμίσει την περιοχή.

Έτσι αποφασίστηκε να ζητηθεί η αναστολή των εργασιών έως ότου η επιτροπή που συγκροτήθηκε να προχωρήσει στις νέες προτάσεις σχετικά με το έργο και να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στην αρχική μελέτη.

Βέβαια το θέμα είναι εάν αυτό μπορεί και κατά πόσο να γίνει αποδεκτό αφού μιλάμε για ένα έργο το οποίο είναι ήδη ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και ο κίνδυνος απένταξής του είναι ορατός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ