Μειώσεις για τις επιχειρήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ

DEH LOGARIASMOS

DEH LOGARIASMOSΦθηνότερο ρεύμα σε καταστήματα, γραφεία, εστιατόρια, καφετέριες και ζαχαροπλαστεία θα παρέχεται πλέον από τη ΔΕΗ καθώς έρχονται μειώσεις στα τιμολόγια. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας το “Έθνος”, έρχονται μειώσεις στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος και μάλιστα άμεσα, καθώς μέσα στον Ιούλιο θα διαφοροποιηθεί ο τρόπος τιμολόγησης.

Το κέρδος των επιχειρήσεων αυτών θα κυμανθεί από 20 έως 50 ευρώ το τετράμηνο, δηλαδή περίπου 60-150 ευρώ το χρόνο. Αυξήσεις θα υπάρξουν μόνο στις περιπτώσεις με χαμηλή κλίμακα χρέωσης των οικιακών καταναλωτών.

 

Όσοι δηλαδή βρίσκονται στην κλίμακα 0-800 κιλοβατώρες. Παράλληλα, η ΔΕΗ επεξεργάζεται μοντέλο χορήγηση κι άλλης μείωσης στα τιμολόγια σε άμεση συνάρτηση με τον όγκο κατανάλωσης.

Δηλαδή όταν ένας μικρός επιχειρηματίας “καίει” ρεύμα με βάση συγκεκριμένες ποσότητες που θα ορίσει η εταιρεία, τότε θα έχει το δικαίωμα επιπλέον έκπτωσης στα τιμολόγια. Έτσι, οι μικρομεσαίοι της χαμηλής τάσης θα γνωρίσουν σημαντική ελάφρυνση και μάλιστα εν μέσω οικονομικής ύφεσης και αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ