Ματαιώνεται η συγκέντρωση για τον αγνοούμενο Βαγγέλη

GIAKOYMAKHS B

GIAKOYMAKHS BΣτην ματαίωση της συγκέντρωσης που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή έξω από την Γαλακτοκομική Σχολή, προχωρούν οι διαδικτυακοί φίλοι του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ύστερα από έκκληση της οικογένειάς του και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη.

Ο Γιώργος Τσούκαλης ανήρτησε στο Facebook το σχετικό κείμενο και λίγα λεπτά αργότερα έγινε γνωστό ότι η εκδήλωση αναβάλλεται.

Από το μήνυμα του κ. Τσούκαλη, διαφαίνεται ότι οι επόμενες ημέρες θα δρομολογήσουν εξελίξεις. Παράλληλα ολοκληρώνεται το πόρισμα της έρευνας που έγινε στη Σχολή από τριμελή επιτροπή του ΕΛΓΟ Δήμητρα. Η οικογένεια του αγνοούμενου σπουδαστή αναμένεται να βρεθεί και πάλι στα Γιάννινα προκειμένου να έχει άμεση ενημέρωση για την πορεία των ερευνών.

Στην ανάρτηση του Γιώργου Τσούκαλη επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Φίλες και φίλοι, θέλω αρχικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη τόσο εμού όσο και της οικογένειας του Βαγγέλη, με την οποία έχω την τιμή να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι, για την αυθόρμητη, αλλά και χρήσιμη ενασχόλησή σας προκειμένου να εντοπισθεί.

Θέλω ακόμη να σας παρακαλέσω τόσο προσωπικά όσο και επ’ ονόματι της οικογένειάς του να αναβάλετε τη συγκέντρωση της 8/3/2015 στα Γιάννενα, σε μελλοντική ημερομηνία, διότι αφενός βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας, και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αφετέρου βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε την επικοινωνία μας, την οποία θεωρώ άκρως χρήσιμη και αναγκαία στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής.
Με εκτίμηση, Γεώργιος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ