Μαθητές κι αθλητές βράβευσε ο Δήμος Ζίτσας

BRABEYSH ZITSA

BRABEYSH ZITSAΣε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα ο Δήμος Ζίτσας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές (τους τρεις πρώτους κάθε τάξης) των Γυμνασίων και Λυκείων καθώς και τους διακριθέντες αθλητές σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες.

«Είμαστε χαρούμενοι που τα παιδιά μας με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους μας αναγκάζουν να τα βραβεύουμε σε μια λιτή εκδήλωση που δεν ξέρω αν είναι αντάξια των επιτυχιών τους» ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και πρόσθεσε: «Η ψυχή και η καρδιά μας πάντως είναι κοντά τους και προσπαθούμε έμπρακτα να στηρίζουμε την προσπάθειά τους με έργα σε συνεργασία πάντα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τις Σχολικές Επιτροπές που δουλεύουν άοκνα ώστε εκπαιδευτικοί και μαθητές να υποστηρίζονται από τις κατάλληλες υποδομές».

Στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο αγώνας των μαθητών και των αθλητών για διάκριση αναφέρθηκε στην ομιλία του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας & Αθλητισμού, Στέφανος Μιχάλης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απεύθυναν ο σχολικός Σύμβουλος Απόστολος Κατσαρός και εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ιωαννίνων που εξήραν τους μαθητές και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τους προέτρεψαν να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς η βράβευση του Ολυμπιονικών αθλητών της κωπηλασίας Γιώργου Τζιάλλα και Γιάννη Τσίλη. Με τον Γιώργο Τζιάλλα να παραλαμβάνει ο ίδιος το μετάλλιο του δήμου από το Δήμαρχο.

BRABEYSH ZITSA1

«Αθλητές σαν το Γιώργο αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και υπενθυμίζουν σε όλους μας πως τα μετάλλια κατακτώνται με διαρκή προσπάθεια και αγώνα γι’ αυτό η πολιτεία οφείλει να τους ανταμείβει και να το αναγνωρίζει έμπρακτα με την επαγγελματική τους αποκατάσταση», ανέφερε ο Δήμαρχος Ζίτσας. Εμφανώς συγκινημένος ο πρωταθλητής και ολυμπιονίκης ευχαρίστησε το Δήμο Ζίτσας που τον τιμά για πρώτη φορά και υποσχέθηκε πως το 2016 από τους Ολυμπιακούς του Ρίο θα επιστρέψει με μετάλλιο.

Τα βραβεία και τα μετάλλια στους 38 μαθητές των σχολείων του Δήμου Ζίτσας που αρίστευσαν την περασμένη σχολική χρονιά και στους 20 αθλητές που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες επέδωσαν, οι επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Διευθυντές σχολικών μονάδων του δήμου Ζίτσας, ιερείς, πρώην Πρόεδροι και αντιδήμαρχοι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ