Μαζική συγκέντρωση στα εγκαίνια του Νίκου Τσομπίκου

TSOMPIKOS 7 5Μαζική ήταν η παρουσία κατοίκων της περιοχής στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου που έκανε στο Μέτσοβο η παράταξη του σημερινού δημάρχου Νίκου Τσομπίκου.

Παρόντες ήταν όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, οι οποίοι εμφανίζονταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς τα μηνύματα που παίρνουν είναι πολύ ενθαρρυντικά.

TSOMPIKOS1 7 5

«Ο συνδυασμός μας προήλθε από τις ανάγκες της κοινωνίες και του τόπου και εκπροσωπεί τη μάχη του ικανού και του άφθαρτου απέναντι στο παλιό και το απαξιωμένο» τόνισε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νίκος Τσομπίκος.

Και ο κ. Τσομπίκος εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, κρίνοντας από την ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής στις προτάσεις που καταθέτει η παράταξη.

TSOMPIKOS2 7 5«Όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη μάχη για τη νέα δημοτική περίοδο, με δεδομένο ότι τα στελέχη του ψηφοδελτίου διαθέτουν γνώσεις, όρεξη και αποφασιστικότητα για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού, χωρίς καμιά εξάρτηση από τοπικά ή άλλα συμφέροντα» τόνισε με έμφαση στην ομιλία του ο Δήμαρχος.

TSOMPIKOS3 7 5Οι υποψήφιοι του συνδυασμού προβάλλουν με κάθε ευκαιρία το έργο που έγινε τα τελευταία τριάμισι χρόνια εκτιμώντας ότι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο επιχείρημά τους έναντι των υπολοίπων αντιπάλων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ