Μία σύλληψη… ένα ανθρώπινο δράμα…

MELINA

MELINAΗ Μελίνα είναι μόλις 22 χρονών. Πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη από αστυνομικούς της Άρτας μαζί με τον φίλο της από την Αλβανία, ο οποίος κατείχε κι εμπορεύονταν ηρωίνη. Οι συλλήψεις των δύο νέων έγιναν στο Αίγιο, καθώς εκεί κατέληξε το περίπλοκο κουβάρι που άρχισε να ξετυλίγει η αστυνομία.

Η 22χρονη μετά την απολογία της στον Εισαγγελέα παρέμεινε στα γραφεία της Ασφάλειας Άρτας, καθώς δεν είχε που αλλού να πάει.

 

Ο πατέρας της Μελίνας ήταν Έλληνας και η μητέρας της Γερμανίδα. Ο πατέρας της απεβίωσε το 2009 και με τη μητέρας της δεν έχει καμία επαφή και από τότε ζει μόνη της χωρίς κανένα συγγενή… Τον μόνο που έχει είναι ο φίλος της, ο οποίος πλέον κρατείται.

Η έκκληση που απευθύνει η νεαρή Μελίνα είναι να βρεθεί κάποιος και να της προσφέρει μια μικρή βοήθεια.

Να βρεθεί κάποιος να ειδοποιήσει τους γονείς του21χρονου στην Αλβανία καθώς και η πρόνοια να βοηθήσει την ίδια προσφέροντας στέγη και φαγητό.

Προς το παρόν οι μόνοι που έδειξαν ενδιαφέρον είναι οι ίδιοι οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άρτας, οι οποίοι συγκέντρωσαν χρήματα και προς το παρόν βρήκαν στέγη για τη νεαρή σε ένα από τα ξενοδοχεία της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ