Μήπως προκαλούν οι διοικούντες τη Δωδώνη;

BITALHS DODONHΕίναι γνωστό ότι εδώ και καιρό οι νέοι ιδιοκτήτες της Δωδώνης αποφεύγουν να κάνουν οποιαδήποτε εμφάνιση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Είναι γνωστό ότι κάθε φορά που ανακύπτει ζήτημα επιλέγουν να απαντήσουν δια των διαρροών….

Όμως τα…. καλά νέα κυκλοφορούν καθότι ο κόσμος είναι μικρός….

Έτσι από τη συνέντευξη του κ. Ιωάννη Βιτάλη, αντιπροέδρου της Δωδώνης, στην Ημερησία, πληροφορούμαστε ότι οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου πήραν και αύξηση στην τιμή του γάλακτος!!!

 

«Ακόμη διατηρήσαμε και αυξήσαμε τη τιμή που αγοράζουμε το γάλα παρά τις φήμες για μείωσή της.

Κατά μέσο όρο οι τιμές που δίνουμε στους παραγωγούς μας είναι 20% πάνω σε σχέση με αυτές που δίνουν οι άλλες γαλακτοβιομηχανίες και αυτό είναι βεβαίως άμεσα συνυφασμένο με την ποιότητα του γάλακτος στην οποία προσβλέπουμε και τελικά παραλαμβάνουμε. Επίσης, συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους παραγωγούς μας με προκαταβολές και προπληρωμές του γάλακτος που αγγίζουν τα 20 εκατ. ευρώ.

 

Σε μια περίοδο που οι στρόφιγγες των τραπεζών έχουν κλείσει η «Δωδώνη» στην ουσία αντικαθιστά το ρόλο τους με χρηματοδοτήσεις μεγάλων και μικρών κτηνοτρόφων που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση και που πολλοί κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και τα σπίτια τους», αναφέρει επί λέξει ο κ. Βιτάλης!

Τώρα γιατί δεν βλέπουν οι κτηνοτρόφοι ούτε ευρώ στην τσέπη τους θα αργήσουμε να το μάθουμε…. Γιατί περιμένουν υπομονετικά να τους εξοφληθούν χρήματα που τους οφείλονται από τον Φεβρουάριο δεν θα το μάθουμε….. Ίσως το απαντήσουν όμως οι ίδιοι.

Μαθαίνουμε επίσης για τη ραγδαία αύξηση των εξαγωγών, για τη διαφάνεια στην εξαγορά της εταιρίας, αλλά δεν μαθαίνουμε ότι ποιοι είναι οι πραγματικοί της ιδιοκτήτες, ούτε ποιες είναι οι επενδύσεις που ετοιμάζονται, καθώς ο κ. Βιτάλης, αποφεύγει την απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ