Μέχρι αργά το απόγευμα οι διακοπές νερού

diakopi nerou

diakopi nerou

Η ΔΕΥΑΙ με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το πρωί της Τρίτης, πληροφορεί τους κατοίκους των Ιωαννίνων πως η αποκατάσταση της υδροδότησης σε ορισμένες περιοχές θα γίνει αργά σήμερα το απόγευμα.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ εργάζονται για την αποκατάσταση εκτεταμένης βλάβης στον κεντρικό υπόγειο αγωγό του συστήματος, η οποία απαιτεί αντικατάσταση μεγάλου μέρους του αγωγού.

Παρ’ ότι οι εργασίες συνεχίζονται από την Κυριακή μέχρι σήμερα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (και κατά τη διάρκεια της νύχτας), απαιτήθηκαν επιπλέον ώρες αποκατάστασης από τις αρχικώς προβλεφθείσες (υπολογίζονταν να ολοκληρωθούν οι εργασίες σήμερα το πρωί) λόγω προβλημάτων που συνάντησαν τα συνεργεία της ΔΕΥΑΙ κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Έτσι οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν αργά σήμερα το μεσημέρι, που σημαίνει ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης θα αρχίσει να γίνεται σταδιακά από τις απογευματινές προς νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι περιοχές των Ιωαννίνων στις οποίες ισχύει η διακοπή νερού είναι οι περιοχές: Νέα Ζωή, Αμπελόκηποι, στα ψηλά σημεία Δροσιάς, στις οδούς: τμήμα Μεγ. Αλεξάνδρου, τμήμα Δωδώνης, Νικοπόλεως, Κενάν Μεσσαρέ, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Δουρούτης.

Η ΔΕΥΑΙ ζητάει την κατανόηση των συμπολιτών και τους διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών και την αποκατάσταση της υδροδότησης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ