Μέτσοβο… Στην κορυφή για την ποιότητα.. Ξεπέρασε και τη Σαντορίνη

metsovo newx

metsovo newx

Οι τουριστικοί προορισμοί της Ελλάδας, με κριτήριο το επίπεδο επιλογών διαμονής που προσφέρουν, αποτέλεσε το αντικείμενο έρευνας που πραγματοποίησε η trivago.

Και τα νέα για την Ήπειρο είναι ευχάριστα, καθώς το Μέτσοβο καταλαμβάνει την πρώτη θέση, ξεπερνώντας ακόμη και τη Σαροντίνη, ενώ μέσα στη λίστα βρίσκεται η πόλη των Ιωαννίνων και η Πάργα.

Εξετάζοντας λοιπόν τους ελληνικούς προορισμούς και τη μέση βαθμολογία των ξενοδοχείων καθενός εξ αυτών, την πρώτη θέση κατέλαβε το Μέτσοβο με 89,64, ακολουθούμενο από το Ημεροβίγλι με 88,49.

Η τρίτη θέση καταλαμβάνεται από το Γαλαξίδι, ενώ η τέταρτη ανήκει στο Καστράκι Τρικάλων.

Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με τον Πλατύ Γιαλό στη Μύκονο, με 87,43.

Οι υπόλοιπες θέσεις ανήκουν με τη σειρά στην Χώρα της Ίου, στην Χώρα της Αστυπάλαιας, στη Νάουσα Πάρου, στις Καμάρες Σίφνου, ενώ η δεκάδα κλείνει με τη Λίνδο στη Ρόδο.

Πέρα από τις δέκα πρώτες θέσεις, οι υπόλοιπες καταλαμβάνονται κυρίως από νησιωτικούς προορισμούς, τόσο του Αιγαίου, όσο και του Ιονίου.

Στους πιο βόρειους προορισμούς που παρουσιάζονται στην κατάταξη, η πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται στην 31η θέση και η όμορφη Πάργα στην 46η.

Η ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago, για όλα τα ξενοδοχεία της βάσης δεδομένων της που έχουν περισσότερες από 10 κριτικές και τους προορισμούς που έχουν περισσότερα από 20 ξενοδοχεία.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ