Μάταια περίμενε τέσσερις ώρες για να τον δει γιατρός….

NOS PREBEZAS ES

NOS PREBEZAS ESΤέσσερις ολόκληρες ώρες περίμενε στο Νοσοκομείο για τον δει γιατρός, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό…

Ο κόσμος της δημόσιας υγείας δεν ήταν ποτέ αγγελικά πλασμένος, φαίνεται όμως ότι τα πράγματα κάθε μέρα γίνονται και χειρότερα. Αποτέλεσμα είναι η αγανάκτηση των ασθενών και η αναζήτηση λύσεων στον ιδιωτικό τομέα, όταν τα οικονομικά το επιτρέπουν.

Όλα ξεκίνησαν την Δευτέρα, στις 12:00 όταν πατέρας συνοδευόμενος από την κόρη του έφτασε στα επείγοντα του νοσοκομείου Πρέβεζας με πρόβλημα υγείας καθώς και με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ασθενής αποχώρησε τελικά στις 16:00(!!!) χωρίς να έχει εξεταστεί από γιατρό…

Όπως περιγράφει η καταγγέλλουσα την ώρα που έφτασαν υπήρχε μόνο ένα περιστατικό το οποίο εξετάζονταν εκείνη την ώρα και έτσι περίμεναν την σειρά τους, μετά από σύσταση της ειδικευόμενης γιατρού και λόγω του ότι δεν ήταν κάτι επείγον, όπως τους είπε.

Στην συνέχεια έφτασαν άλλα δύο περιστατικά τα οποία και προηγήθηκαν, για να μπουν τελικά στο ιατρείο μετά από μισή ώρα περίπου. Ακολούθησε εργαστηριακός έλεγχος. Οι εξετάσεις σύμφωνα με την ώρα που αναγράφουν επάνω ολοκληρώθηκαν στις 14:02.

Με τις εξετάσεις στα χέρια ο ασθενής περίμενε μιας και η ειδικευόμενη γιατρός τους είπε ότι πρέπει να τον δει άλλη γιατρός.

Η ώρα έφτασε 15:30 και η γιατρός δεν είχε φανεί. Αυτό εξόργισε ασθενή και συνοδό, η οποία και απευθύνθηκε και πάλι στην ειδικευόμενη για να λάβει για δεύτερη φορά την απάντηση «να περιμένετε και όταν έρθει η γιατρός θα σας ειδοποιήσω»,…

Η ώρα είχε πάει 16:00 και κανείς δεν είχε φανεί.

Ακολούθησε ένταση, μιας και οι άνθρωποι είχαν συμπληρώσει ήδη τέσσερις ώρες στο νοσοκομείο. Τελικά αποχώρησαν…

Μέχρι τώρα είχαμε περιστατικά στο νοσοκομείο που ασθενείς αποχωρούσαν λόγω του ότι δεν υπήρχε γιατρός. Τώρα έχουμε και περιστατικό που ασθενής αποχωρεί ενώ υπάρχει γιατρός…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο γιατρός της βάρδιας ανέλαβε στις 15:00 και όπως περιγράφουν πηγές από το νοσοκομείο, διενεργούσε εξέταση σε ασθενή στην κλινική.

Το τι ακριβώς συνέβη και για το εάν υπήρξε «αδιαφορία» ή κακή ενημέρωση και δεν λήφθηκε υπόψη η ταλαιπωρία ενός πολίτη που βρίσκονταν στο νοσοκομείο τέσσερις ολόκληρες ώρες ας το αναζητήσουν οι αρμόδιοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ