Λ. Γεωργόπουλος: Με θετικό πρόσημο στο Χατζηκώστα

georgopoulos l

georgopoulos l

Τη θητεία του στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα ολοκληρώνει ο Λάμπρος Γεωργόπουλος.

Ο ίδιος έκανε έναν σύντομο απολογισμό, όμως αυτό που έχει αξία, είναι ότι το θετικό πρόσημο το οποίο έβαλε καθώς, σε συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες όχι απλά κράτησε το νοσηλευτικό ίδρυμα όρθιο αλλά μαζί με όλους τους εργαζόμενους κατάφεραν να βρίσκεται στα καλύτερα της χώρας.

Κυρίως όμως, κι αυτό αναγνωρίζεται από όλους, το Νοσοκομείο Χατζηκώστα, παραμένει ανθρώπινο.

“Με λιγότερο και συνεχώς φθίνον προσωπικό, χρήματα στο 35% αυτών που υπήρχαν πριν 5 χρόνια, αυξημένη ζήτηση για τις υπηρεσίες και σε όγκο και σε βαρύτητα περιστατικών και φυσικά ένα εξωτερικό περιβάλλον λειτουργίας άκρως ασταθές, με ενδεικτικό το ότι στη θητεία μου συνεργάστηκα με 5 διαφορετικούς υπουργούς υγείας”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργόπουλος.

Το 2014, το νοσοκομείο Χατζηκώστα κατατάχθηκε από τοΥπουργείο Υγείας, μέσα στα πέντε καλυτέρα πανελλαδικά στην κατηγορία του, ενώ το 2015 βραβευθήκαμε στα 10 καλύτερα Νοσοκομεία πανελλαδικά από το νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφορικά με το έργο στην Αιμοδοσία.

Πάνω από όλες τις διακρίσεις όμως,όπως τόνισε ο κ. Γεωργόπουλος, το σημαντικότερο ήταν ότι όλοι ήμασταν κοντά στο συνάνθρωπό μας όταν είχε την ανάγκη να του προσφέρουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το μέγιστο δυνατό των επιστημονικών μας γνώσεων.

Αναφερόμενος επιγραμματικά στα έργα και τις δράσεις της διετίας, έκανε μνεία στην αναβάθμιση του εξοπλισμού του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου αξιοποιώντας χρήματα κληροδοτήματος, την εξωστρέφεια και τη συνεργασία με 10άδες φορείς εντός και εκτός συνόρων.

Ο κ. Γεωργόπουλος παραμένει στη θέση του ωσότου δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η απόφαση ορισμού νέου διοικητή.

Νέος και δραστήριος, έβαλε πολύ ψιλά τον πήχη όχι μόνο της παροχής υπηρεσιών του Νοσοκομείου αλλά και των συνεργασιών.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ