Λάθος της Βουλής τα πολυτελή αυτοκίνητα!

papasiozos2Σε λάθος εκ παραδρομής αποδίδει η Βουλή την ανάρτηση στη Διαύγεια απόφασης επιμήκυνσης των συμβάσεων πέντε πολυτελών οχημάτων, για τέσσερις έως έξι μήνες, στο όνομα πέντε πρώην βουλευτών.

Ανάμεσα στους πρώην βουλευτές που φαίνονταν να κατέχει ένα από τα πολυτελή οχήματα ήταν και ο Κώστας Παπασιώζος από την Άρτα.

Η είδηση προκάλεσε έντονα σχόλια το Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα ο γενικός γραμματέας του Σώματος χρειάστηκε να διευκρινίσει, όπως σημειώνει ο Μικροπολιτικός των Νέων, πως οι πέντε πρώην βουλευτές δεν κράτησαν ούτε μία ημέρα παραπάνω τα οχήματά τους και πρόκειται για λάθος των υπηρεσιών.

Όπως εξηγεί, τα εν λόγω οχήματα είναι μέρος του 15μελούς στόλου της Βουλής, μεταξύ των οποίων το αυτοκίνητο του προέδρου και των αντιπροέδρων της Βουλής.

Πάντως σημειώνεται ότι ο στόλος συχνά δεν επαρκεί, αφού υπάρχουν πολυπληθείς αποστολές στις οποίες η Βουλή αναγκάζεται να δανείζεται αυτοκίνητα από διάφορα υπουργεία, όπως συνέβη πρόσφατα με την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Κίνας Λι Κετσιάνγ. Η κινεζική αντιπροσωπεία απαρτιζόταν από περίπου 120 άτομα ατόμων και χρειάστηκαν 24 αυτοκίνητα για τη μεταφορά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ