Κ. Τασούλας: Επιλογή νίκης ο Βαγγέλης Μειμαράκης

TASOYLAS KNEW

TASOYLAS KNEW

«Ο κ. Μεΐμαράκης δεν είναι ενωτικός μόνο από ιδεολογία, είναι ενωτικός και από χαρακτήρα και αυτό το έχει αποδείξει από τα αξιώματα που πέρασε. Μόνο με εφαλτήριο την αδιατάρακτη ενότητα μπορεί η ΝΔ να διευρύνει το ακροατήριο και τις προοπτικές της, γι’ αυτό και η ηγεσία Μεΐμαράκη είναι ηγεσία νίκης για την παράταξή μας».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, σε σημερινή του συνέντευξη ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ. Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Κ. Τασούλας προσέθεσε επίσης ότι από τις 10 Ιανουαρίου και μετά η ΝΔ ανασυγκροτείται και αναλαμβάνει πλήρως το ρόλο της.

Ως υπεύθυνη αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα, αλλά και ως Κυβέρνηση αύριο που θα κληθεί να οδηγήσει τη χώρα έξω από τη σημερινή δοκιμασία.

Μια δοκιμασία που προκλήθηκε απ΄την επιπολαιότητα και τα πειράματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με αποτέλεσμα, εκεί που ήμασταν έτοιμοι να βγούμε στις αγορές χάρη στις θυσίες των Ελλήνων και τις προσπάθειες της Κυβέρνησης Σαμαρά, να ξαναμπλέξουμε σε νέο βαρύτατο τριετές μνημόνιο και να επανέλθει η γάγγραινα της ύφεσης και των ελλειμμάτων.

Ο κ. Κ. Τασούλας υπενθύμισε και μια σημερινή επέτειο: « Σαν σήμερα πριν ακριβώς 60 χρόνια, στις 4 Ιανουαρίου 1956, ένας αυτοδημιούργητος και άξιος πολιτικός ίδρυσε την Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση διαπιστώνοντας ότι «Αι δύο μεγάλαι πολιτικαί παρατάξεις αίτινες προέκυψαν από τον διχασμόν του 1915, ετερμάτισαν ιστορικώς την αποστολήν των. Παραταύτα εξηκολούθησαν να επηρεάζουν την δημοσίαν ζωήν. Η αναχρονιστική αύτη διαμόρφωσις των πολιτικών μας πραγμάτων συνετέλεσεν εις την δημιουργίαν ενός νοσηρού πολιτικού κλιματος, το οποίον εξέθρεψε κινήματα, επαναστάσεις, μεταπολιτεύσεις, χρεοκοπίας και προπάντος χαλάρωση των πολιτικών μας ηθών…Τα πολιτικά πάθη, η δυσπιστία των πολιτών προς το κράτος και προπαντός το πνεύμα της ευκολίας και των συμβιβασμών περιστέλλουν το αίσθημα του δημοσίου συμφέροντος…Εξ όλων αυτών συνάγεται ότι το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει η χωρα μας είναι κυριώς πολιτικόν» για να καταλήξει, πριν 60 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: Το πρόβλημα θα το λύσει μια «δύναμις ικανή και αποφασισμένη να πραγματοποιήσει την ειρηνικήν επανάστασιν».

Ο Κωνσταντινος Καραμανλής ήξερε τα προβλήματα της χώρας, πρότεινε σοβαρές λύσεις στο λαό και ο λαός αναγνώρισε και επιβράβευσε το γνώστη και πραγματοποιό ηγέτη. Έτσι νικήσαμε τη μοίρα της Ψωροκώσταινας, ενώ σήμερα ο κ. Τσίπρας επαναφέρει την Ψωροκώσταινα, υπογράμμισε ο κ. Τασούλας. Η περίπτωση της σταδιοδρομίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή αποδεικνύει πως λύνοντας το πολιτικό μας πρόβλημα και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας μπορούμε να βελτιώσουμε τη μοίρα μας. Σήμερα η Κυβέρνηση που είναι προϊόν όχι εκτίμησης του λαού, αλλά θυμού του λαού, προσπαθεί με το ζόρι να υλοποιήσει μια ευρωπαϊκή πορεία αποτυγχάνοντας παντού εκτός απ΄την οικοδόμηση ενός νέου καθεστωτικού- κομματικού κράτους. Ο λαός σιγά-σιγά αντιλαμβάνεται όλη αυτή την καταστροφική οπισθοχώρηση και σύντομα η ΝΔ θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες της για μια νέα πορεία εθνικής ανόρθωσης, κατέληξε ο κ. Τασούλας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ