Κ. Τασούλας: Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για λάθη

TASOYLAS KNEW

TASOYLAS KNEWΘεματικός ομιλητής υπό την ιδιότητά του ως Συντονιστής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Ν.Δ. υπήρξε στην Προσυνδιάσκεψη της Ν.Δ. ο βουλευτής Ιωαννίνων κ.Κώστας Τασούλας.

Ο κ.Τασούλας επικέντρωσε την ομιλία του στην θέση της Ελλάδας, σε μία Ευρώπη που αλλάζει και αναφέρθηκε εκτενώς στα πλεονεκτήματα που προέκυψαν από την χώρα μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλεία της κοινότητας, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στα έργα που έγιναν στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Απαντώντας σε διάφορες δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης, τόνισε ότι η Ευρωπαική Ένωση, ούτε τσακίζει, ούτε είναι αποικιοκρατική, όμως λειτουργεί με κανόνες, ενίοτε αυστηρούς.

«Η Ν.Δ παρά τα σφάλματα και τις παραλείψεις της παραμένει η παράταξη των μεγάλων και δικαιωμένων εθνικών επιλογών. Και σήμερα από τη νέα θέση από την οποία την έταξε ο ελληνικός λαός οφείλει να εγγυηθεί την ομαλή και δημιουργική ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας. Γιατί αποδείξαμε ότι αντέχουμε να βάζουμε το δημόσιο συμφέρον πάνω ακόμη και από το πρόσκαιρο δημόσιο αίσθημα», σημείωσε στην ομιλία του και κατέληξε με αναφορές στα διδάγματα της ιστορίας:

«Λένε ότι το μόνο που σου μαθαίνει η ιστορία είναι ότι δεν μπορούμε να μάθουμε τίποτε από την ιστορία. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε τα ίδια λάθη. Η χώρα μας αυτή την περίοδο δεν έχει αυτή την πολυτέλεια. Χρέος της Ν.Δ. είναι στο πλάι του ελληνικού λαού να αποτρέψει κάθε μοιραία επανάληψη λαθών του παρελθόντος και να εγγυηθεί τη σταθερότητα και της πρόοδο της χώρας».

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ