Κ. Τασούλας: Δεν υπάρχει αμφισβήτηση του Σαμαρά

TASOYLAS KNEW

TASOYLAS KNEWΔηκτικός για τα δείπνα στελεχών της ΝΔ που αποκαλύπτονται εμφανίστηκε ο βουλευτής Κ.Τασούλας. Υποστηρίζει πως θέμα ηγεσίας δεν τίθεται και ότι αυτές οι κινήσεις γίνονται για να τύχουν δημοσιότητας και καταλήγει πως ο ηγέτης ούτε καν εκλέγεται αλλά…επιβάλλεται.

Μιλώντας στο Βήμα FM ο κ. Τασούλας τόνισε πως« δεν υπάρχουν κινήσεις αμφισβήτησης του κ. Σαμαρά» και χαρακτήρισε τόσο το δείπνο της κ. Γιαννάκου όσο και την συνάντηση Καραμανλή -Μεϊμαράκη «είναι κινήσεις δημοσιότητας».

«Άλλο η δημοσιότητα άλλο η αμφισβήτηση. Εσείς μου μιλάτε για δημοσιότητα, μου είπατε για δύο συναντήσεις που πήραν δημοσιότητα, προφανώς πήραν δημοσιότητα γιατί κάποιοι θέλησαν να πάρουν δημοσιότητα. Μην μπλέκουμε τη δημοσιότητα με την ουσία. Εγώ πιστεύω ότι αυτές οι κινήσεις γίνονται για να τύχουν δημοσιότητας» είπε χαρακτηριστικά .

‘Εριξε και το γάντι ενόψει και της επικείμενης συνεδρίασης της Κ.Ο λέγοντας «δεν χρειάζεται να έρθει η Πέμπτη, όποιος αισθάνεται ότι του αξίζει και ότι η μοίρα του είναι να γίνει ηγέτης μπορεί να το εκδηλώσει και την Τετάρτη και την Τρίτη, δεν χρειάζεται να έρθει η Πέμπτη. Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας, απλώς γίνεται συζήτηση».

Και κατέληξε «Εγώ πιστεύω ότι ένας ηγέτης δεν υποδεικνύεται δεν διορίζεται ούτε καν εκλέγεται, επιβάλλεται. Επιβάλλεται δεν εννοώ δια της βίας, εννοώ δια της προσωπικότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ