Κ. Τασούλας: Αποκλειστική ευθύνη Τσίπρα οι εκλογές

TASOYLAS KNEW

TASOYLAS KNEW

Με μία σκληρή δήλωση σχολιάζει την παραίτηση του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας σημειώνει ότι το επτάμηνο της διακυβέρνησης, η κατάσταση της χώρας επιδεινώθηκε ενώ καμία από τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε πραγματικότητα.

Αποδίδει εξ ολοκλήρου στον Πρωθυπουργό το γεγονός ότι η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εκλογές και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η στάση συνέπειας της Νέας Δημοκρατίας θα αναγνωριστεί από το εκλογιό σώμα.

Αναλυτικά στη δήλωσή του αναφέρει:

«Ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας αφού πρώτα παραιτήθηκε από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, από την κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο και ένα άρθρο, από την κατάργηση της λιτότητας, παραιτείται τώρα και από την Πρωθυπουργία την οποία με ελπίδες που διαψεύσθηκαν παταγωδώς του ανέθεσε ο ελληνικός λαός προ επταμήνου.

Τίποτε δεν του «βγήκε» του κ.Τσίπρα αυτό το επτάμηνο. Απεναντίας χειροτέρευσαν κατά πολύ τα πράγματα στη χώρα, που από το να έχει βγει ομαλά από το μνημόνιο, μπήκε σε ένα νέο με σκληρά μέτρα προκειμένου να αποτραπεί κατά τον κ.Τσίπρα μία άτακτη χρεοκοπία.

Η χώρα πηγαίνει, λοιπόν, πάλι σε εκλογές με αποκλειστική ευθύνη του παραιτηθέντος Πρωθυπουργού, που κατέθεσε τα όπλα χθες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αντί να αναλάβει τις ευθύνες του.

Το λόγο έχει τώρα πάλι ο λαός.

Η ΝΔ απευθύνεται και πάλι στον υπέρτατο κριτή έχοντας κάνει το χρέος της έναντι της χώρας. Η διαχείριση της πορείας της Ελλάδος στην Ευρώπη δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι από παραιτημένους.

Θα γίνει από εκείνους που προστάτευσαν την θέση μας στην Ευρώπη και μπορούν και να εξασφαλίζουν και την έξοδο από την κρίση, σεβόμενοι τις μεγάλες θυσίες των Ελλήνων. Θα γίνει από την νέα Κυβέρνηση της Ν.Δ.!»

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ