Κώστας Τασούλας εναντίον Τζιτζικώστα…

TASOYLAS KNEW

TASOYLAS KNEW

Στο πλευρό του Βαγγέλη Μειμαράκη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να βρεθεί ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας.

Σε δηλώσεις που έκανε τις τελευταίες ημέρες ο κ. Τασούλας, αναφέρθηκε διεξοδικά στην εκλογή νέου προέδρου και πήρε μεγάλες αποστάσεις από την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

«Η Προεδρία της ΝΔ είναι πολύ σοβαρό ζήτημα όχι μόνο για το Κόμμα μας αλλά και για τη χώρα. Η ΝΔ έχει ταυτιστεί με τη μοίρα της χώρας, έχει πρωτοστατήσει και έχει επηρεάσει θετικά στις μεγάλες εθνικές επιλογές, φέρει ευθύνη για την πορεία της χώρας, θετική και αρνητική. Προφανώς ένα ιστορικό Κόμμα είναι ιστορικό γιατί έχει καιπροοπτική. Και σήμερα η χώρα μας έχει ανάγκη από προοπτική”, τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ιωαννίνων.

Ο Κ Τασούλας επίσης εξήγησε πως ο κ. Τζιτζικώστας δεν μπορεί να γίνει Πρόεδρος της ΝΔ γιατί βάσει συνταγματικού κωλύματος δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής μέχρι το 2019!

«Δεν είναι δυνατόν», είπε ο κ. Τασούλας, «η ΝΔ να εκπροσωπείται μόνο τηλεοπτικώς. Χρειαζόμαστε Πρόεδρο μέσα στη Βουλή και στην κοινωνία για να κάνουμε και πάλι τη ΝΔ αξιοπρόσεκτη.»

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ