Κώστας Τασούλας: Απετράπησαν τα χειρότερα

TASOYLAS KNEW

TASOYLAS KNEWΟ πρώην υπουργός Πολιτισμού, βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας με δηλώσεις του επισήμανε πως τα 102 χρόνια ελευθερίας, γιορτάζονται «την στιγμή που η χώρα μετά από μία 4ετή τουλάχιστον δοκιμασία, διεκδικεί την συμμετοχή της και την πορεία της προς την προκοπή».

Ο κ. Τασούλας τόνισε ότι «στηρίζουμε κάθε προσπάθεια η οποία δεν θα οδηγήσει την χώρα στα χειρότερα, αλλά θα την οδηγήσει στο τελείωμα αυτής της δοκιμασίας, ένα τελείωμα, που στηρίχτηκε σε απίστευτες θυσίες των Ελλήνων και που πρέπει να προστατευτεί ως κόρη οφθαλμού».

Όπως είπε, «είναι παρήγορο το γεγονός ότι, σε αυτή τη φάση που διεκδικείται η έξοδος από την κρίση, υπάρχει σύμπνοια ως προς αυτό, δεν υπάρχει υπονόμευση δεν υπάρχουν κατηγορίες για δήθεν προδοσίες, για δήθεν δοσιλογισμούς .Όλοι μαζί στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια να βγει η χώρα από την κρίση».

«Χθες», πρόσθεσε, «με την ψυχή στο στόμα απετράπησαν τα χειρότερα . Πρέπει όχι μόνο να αποτραπούν τα χειρότερα αλλά να αξιοποιηθούν οι θυσίες των Ελλήνων. Είμαι βέβαιος ότι αν επιδειχθεί η απαραίτητη σύνεση αυτό θα επιτευχτεί και θα γιορτάσουμε όχι μόνο την ελευθερία μας αλλά και την είσοδο στην προκοπή μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ