Κύμα λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

METANASTES LIMANI

METANASTES LIMANIΔεκάδες παράνομοι αλλοδαποί συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας στην προσπάθειά τους να βγουν από την χώρα μας.

Οι 84 αλλοδαποί καθώς και οι οδηγοί των οχημάτων συνελήφθησαν από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού της Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα βραδυνές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας συνελήφθη 48χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο και ο 43χρονος συνοδηγός του, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους εντός του φορτίου (παλέτες με πορτοκάλια) τριάντα τέσσερις (34) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

 

Τις πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθη επίσης ένας 42χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι μετέφερε κρυμμένους εντός του φορτίου (φτερά αυτοκινήτων) είκοσι (20) αλλοδαπούς, καθώς και ένας 50χρονος επίσης οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι μετέφερε κρυμμένους εντός του φορτίου (ρινίσματα μετάλλου) είκοσι (20) αλλοδαπούς.

Όλοι οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τα φορτηγά κατασχέθηκαν ενώ τις σχετικές προανακρίσεις διενεργεί η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ