Κόστισε δύο εκατομμύρια και μπάζει από παντού νερά….

KIAFA P3

KIAFA P3ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τραγικές είναι οι εικόνες από τον παιδικό σταθμό της Κιάφας… Τραγικές και οι συνθήκες που βιώνουν την τελευταία ημέρα δεκάδες νήπια της περιοχής.

Δύο από τις αίθουσες και η τραπεζαρία έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας ενώ πλημμυρισμένοι είναι και οι υπόγειοι χώροι του παιδικού σταθμού.

KIAFA P4

Η εισροή υδάτων από την οροφή του παιδικού σταθμού ήταν ένα μόνιμο πρόβλημα τους χειμερινούς μήνες. Αυτές τις μέρες όμως η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη με τους περισσότερους χώρους να είναι πλημμυρισμένοι.

Οι διαμαρτυρίες των γονιών έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας καθώς θεωρούν ότι οι συνθήκες είναι τραγικές για να περνούν τα παιδιά τους αρκετές ώρες το εικοσιτετράωρο.

KIAFA P1Αυτό βέβαια που είναι τραγικό είναι ότι από το Δήμο Ιωαννιτών, κατά την τριετία 2006-2009 ξοδεύτηκαν πάνω από δύο εκατομμύρια, χρήματα που δόθηκαν από το Γ΄ΚΠΣ, προκειμένου να κατασκευαστεί ο παιδικός σταθμός της Κιάφας.

Το κόσμημα λοιπόν, όπως είχε χαρακτηριστεί, χάθηκε μέσα στα νερά και μένουν μόνο τα ερωτήματα: Πως είναι δυνατό να δαπανώνται τόσο μεγάλα ποσά για ένα έργο που εξ αρχής λειτούργησε με σοβαρά προβλήματα.

KIAFA P2

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ